Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δημοσίευμα της Ολλανδίας βάζει... φωτιά - "Πρόταση του Ολυμπιακού σε Ζάχαβι" - Τι γίνεται (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 16:58:00

Δημοσίευμα της Ολλανδίας βάζει... φωτιά - "Πρόταση του Ολυμπιακού σε Ζάχαβι" - Τι γίνεται (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα της Ολλανδίας βάζει... φωτιά - "Πρόταση του Ολυμπιακού σε Ζάχαβι" - Τι γίνεται (ΦΩΤΟ)

Συνεχή είναι τα ρεπορτάζ από την Ολλανδία που αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση ώστε να αποκτήσουν τον 34χρονο επιθετικό της Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Νέο ρεπορτάζ της Ολλανδίας και συγκεκριμένα από το Voetbal International αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Εράν Χάχαβι της Αϊντχόφεν, με τον 34χρονο πάντως να φέρεται πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την PSV μέχρι το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει να υπολογίζεται μιας και επέστρεψε από τραυματισμό.

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τον 34χρονο στις αναμετρήσεις με τους Ολλανδούς, με τον Ισραηλινό επιθετικό να έχει βάλει 4 γκολ κατά των Πειραιωτών, ενώ δημοσίευμα της Τρίτης (25/1) ανέφερε πως ο Ζάχαβι θέλει να αποχωρήσει τώρα από την Αϊντχόφεν, διότι έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να το ανανεώσει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags