Facebook Pixel Άρης: "Έσκασε" τώρα - Μία σύλληψη για την επίθεση στου Χαριλάου - Σε πέντε άτομα επιτέθηκαν οι δράστες!
| 2022-02-01 11:48:00

"Έσκασε" τώρα: Μία σύλληψη για την επίθεση στου Χαριλάου - Σε πέντε άτομα επιτέθηκαν οι δράστες!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Μία σύλληψη για την επίθεση στου Χαριλάου - Σε πέντε άτομα επιτέθηκαν οι δράστες!

Σε μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία σχετικά με το αιματηρό οπαδικό επεισόδιο με νεκρό στη Θεσσαλονίκη που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην περιοχή του Χαριλάου.

Άρης: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, η σύλληψη σχετίζεται με έναν ναυτικό πυρσό που είχε στη κατοχή του ο ένας από τους 15 προσαχθέντες και όχι με την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης συνεχίζονται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Πέντε φαίνεται πως ήταν συνολικά τα άτομα που δέχθηκαν τη φονική οπαδική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, από την οποία ένας 19χρονος έπεσε νεκρός από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ δύο ακόμη νεαροί, 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, εκτός από τα τρία θύματα στην παρέα τους βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν κι αυτοί πεζοί επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη, αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.

Κατά την ίδια ενημέρωση, της επίθεσης φέρεται να προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και αφού πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών τούς ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags