Facebook Pixel "Μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός χτύπησαν τον γιο μου με τσουγκράνες - Αυτοί είναι γενίτσαροι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 16:37:00

"Μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός χτύπησαν τον γιο μου με τσουγκράνες - Αυτοί είναι γενίτσαροι"

Sportdog Team
"Μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός χτύπησαν τον γιο μου με τσουγκράνες - Αυτοί είναι γενίτσαροι"

Συγκλόνισε κόσμο ο κ. Χαράλαμπος, ο οποίος με αφορμή την δολοφονία του Άλκη στη Χαριλάου, αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με τον γιο του στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε δεχθεί τότε ο γιος του και πως όλοι οι υπαίτιοι θα πρέπει να οδηγούνται σε ποινικό και όχι αθλητικό εισαγγελέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χαράλαμπος στον αέρα του Metropolis 95.5:

«Με τη λήξη του περσινού τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού γύρω στις 12.30 το βράδυ ο γιος μου και ο φίλος του γυρνούσαν στα σπίτια τους και οπαδοί τους έστησαν μπλόκο και τους πήραν στο κυνήγι. Ο γιος μου πρόλαβε να αφήσει τον φίλο του στο σπίτι, αλλά ο ίδιος δεν μπόρεσε να ξεφύγει και τον χτύπησαν με τσουγκράνες, ενώ του έσπασαν και την μηχανή. Ήταν επτά άτομα με ασημί αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το συμβάν, κλαίει συνεχώς. Τρέχει στους ψυχολόγους. Κάντε κάτι σας παρακαλώ. Αυτοί είναι γενίτσαροι. Δεν έχουν χρώμα. Είμαι παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ.

Αυτοί που κάνουν αυτά τα αισχρά πράγματα να μην δουν φως ξανά. Η αστυνομία ακόμα να βρει τους δράστες, αλλά εγώ έμαθα ποιοι είναι αυτοί που χτύπησαν το παιδί μου. Όταν έμαθε ο γιος μου τι έγινε με τον Άλκη κλειδώθηκε στο δωμάτιο του και δεν έβγαινε. Πρέπει η δικαιοσύνη και η αστυνομία να κάνει κάτι επιτέλους για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Κάθε εβδομάδα γίνονται τέτοια περιστατικά. Θυμάστε τι έγινε με τον Κύπριο οπαδό και τον Τόσκο. Κλείστε το ποδόσφαιρο. Για το Θεό δηλαδή, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που γίνεται.

Αυτά τα άτομα δεν πρέπει να πηγαίνουν σε αθλητικό εισαγγελέα, αλλά σε ποινικό. Να γίνεται κανονικά η δίκη και να σταματήσουν οι ομάδες να εκπροσωπούν με δικούς τους νομικούς τους οπαδούς. Είτε φοράς άσπρα, μαύρα σε χτυπάνε. Να φύγουν αυτοί από τα γήπεδα και να γίνεται όπως παλιά που υπήρχαν οπαδοί και των δυο ομάδων στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags