Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καραμπόλα 12.5 εκατ. Ολυμπιακού με Μίλαν - "Τίναξε στον αέρα" τη μεταγραφή ο Ρενάτο Σάντσες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 12:25:00

Καραμπόλα 12.5 εκατ. Ολυμπιακού με Μίλαν - "Τίναξε στον αέρα" τη μεταγραφή ο Ρενάτο Σάντσες!

Του Αδέσποτου
Καραμπόλα 12.5 εκατ. Ολυμπιακού με Μίλαν - "Τίναξε στον αέρα" τη μεταγραφή ο Ρενάτο Σάντσες!

Στο Λιμάνι ενημερώθηκαν από τη Γαλλία και περίμεναν τα χρήματα να έρθουν! Πώς και γιατί χάλασε μία μεγάλη πώληση των Πειραιωτών τον Ιανουάριο και γιατί ήταν όλα πιθανά μέχρι την τελευταία ημέρα. Αποκάλυψη Sportdog! 
 

Ολυμπιακός: Ένα από τα "μπαμ" του Ιανουαρίου προσπάθησε να κάνει η Μίλαν, με την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός ότι οι Μιλανέζοι προσέφεραν 25.000.000 ευρώ συν ορισμένα μπόνους στη Λιλ.

Η εξέλιξη αυτή επηρέασε έμμεσα και τον Ολυμπιακό, μιας και η γαλλική ομάδα ήταν από αυτές που ενδιαφέρθηκαν ενεργά για τον Μαντί Καμαρά. Προσδοκώντας ότι ο Σάντσες θα πωληθεί τον Ιανουάριο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας αναζητούσε τον αντικαταστάτη του και είχε χτυπήσει την πόρτα των Ερυθρολεύκων για τον Αφρικανό μέσο.

Μάλιστα οι διοικούντες της Λιλ είχαν διαμηνύσει στους πρωταθλητές Ελλάδας ότι προτίθενται να επενδύσουν στον Καμαρά ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που θα λάμβαναν για τον Σάντσες. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γάλλοι έριξαν στο τραπέζι περίπου τα μισά από τα κέρδη τους για τον διεθνή Πορτογάλο, ήτοι κοντά στα 12.500.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό σίγουρα θα έβαζε τον Ολυμπιακό σε σκέψεις αναφορικά με την παραχώρηση του Μαντί, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πέραση στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά ομολογουμένως η φετινή του παρουσία είναι αισθητά χειρότερη σε σχέση με τα στάνταρ απόδοσής του την περσινή σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που η Λιλ δεν έβαλε στα ταμεία της χρήματα για τον Σάντσες, δεν διαδραματίστηκε μεταγραφικό "θρίλερ" με τον Καμαρά την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο παίκτης παρέμεινε στον Ολυμπιακό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο στρατηγικό deal Ολυμπιακού - "Βοήθεια" από κορυφαίο Έλληνα ατζέντη - "Κλοπή" Πογέτ από ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags