Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη επένδυση για Ολυμπιακό - Έδωσε 500.000 ο Μαρινάκης - Κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 12:15:00

Μεγάλη επένδυση για Ολυμπιακό - Έδωσε 500.000 ο Μαρινάκης - Κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη επένδυση για Ολυμπιακό - Έδωσε 500.000 ο Μαρινάκης - Κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα!

Οι Πειραιώτες ξεφεύγουν επίπεδο και κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Οι κινήσεις που επιβεβαιώνουν πως στο Λιμάνι έχουν απομακρυνθεί από τους αντιπάλους τους, τόσο αγωνιστικά όσο και με τις κινήσεις που κάνουν για την ενίσχυση/βελτίωσή τους εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ολυμπιακός: Άλματα έχουν κάνει την τελευταία δεκαετία οι Πειραιώτες σε μια σειρά από παραμέτρους, που αφορούν στον σωστό τρόπο λειτουργίας μια σοβαρής ευρωπαϊκής ομάδας. Από τη μία πλευρά η μεγάλη οικονομική επιφάνεια του Μαρινάκη και από την άλλη η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος με βάση τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, έχουν αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης σε πολλά πεδία.

Για παράδειγμα οι αγορές και τα ποσά που πουλάει ποδοσφαιριστές, ο τρόπος που βρίσκει νέα ταλέντα και πώς τα αξιοποιεί στην 11άδα πολλαπλασιάζοντας την αξία τους. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς λειτουργεί η ομάδα και στις υποδομές της και δεν αναφερόμαστε μόνο στα τμήματα υποδομής που επίσης γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Υποδομή είναι και τα γήπεδα που γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές αλλά και το κεντρικό γήπεδο της ομάδας, το Καραϊσκάκη, στο οποίο ο Ολυμπιακός συναντάει τον 12ο παίκτη του: Τους οπαδούς του.

Υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα από το Καραϊσκάκη, λοιπόν, με αφορμή το παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού. Πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε έντονη βροχόπτωση για αρκετή ώρα, τόσο που ακόμα και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν αμφιβολίες για τον αγωνιστικό χώρο.

Κι όμως, το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση τόσο λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας του χλοοτάπητα όσο και λόγω των αποστραγγιστικών που υπάρχουν και έκαναν άριστη δουλειά. Για την ιστορία, υπήρχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά την έναρξη του ματς που έλεγαν ότι έχει στοιχίσει πάνω από 500.000 ευρώ το συγκεκριμένο σκέλος στην ΠΑΕ - Δηλαδή, για να είναι ο αγωνιστικός χώρος σε άριστη κατάσταση μετά από έντονη βροχόπτωση. Κάτι που δεν συναντάμε σε άλλα γήπεδα στην Ελλάδα, ούτε καν στο ΟΑΚΑ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραμπόλα 12.5 εκατ. Ολυμπιακού με Μίλαν - "Τίναξε στον αέρα" τη μεταγραφή ο Ρενάτο Σάντσες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags