Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη απόψε στη Ριζούπολη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 11:17:00

Ατάκα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - Τι αποκάλυψε για το ματς με Απόλλωνα - Βλέπει νίκη σήμερα;

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - Τι αποκάλυψε για το ματς με Απόλλωνα - Βλέπει νίκη σήμερα;

Αρκετή υπομονή και αποτελεσματικότητα θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι σε έναν… ταμπουρωμένο Απόλλωνα Σμύρνης, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης εν όψει του αποψινού εξ αναβολής αγώνα στη Ριζούπολη.

Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις παγίδες που έχει για τον Παναθηναϊκό το σημερινό εξ αναβολής ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

«Ο Παναθηναϊκός περιμένει έναν αντίπαλο που θα παίξει πολύ κλειστά, όπως κάνει συνήθως ο Απόλλων. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής, γιατί ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες και ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει όμως να αλλάξει αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί έχει τρία ματς εκτός και ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ως το τέλος της κανονικής περιόδου», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Δεν περιμένουμε αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς. Ο Διούδης αν είναι σταθερός θα μείνει βασικός ως το τέλος του πρωταθλήματος. Στις άλλες θέσεις θα είναι λογικά οι ίδιοι με το ματς κόντρα στη Λαμία. Ο Κουρμπέλης αναμένεται να μπει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, είναι σημαντικό να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Όσο παίζει και νιώθει καλά, τόσο πιο κοντά θα είναι στην ενδεκάδα σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags