Facebook Pixel ΑΕΛ - Ολυμπιακός: "Ρουκέτες" Κούγια κατά Ολυμπιακού και διαιτησίας - "Ούρλιαζε ο έντιμος Ανατολάκης..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-19 20:42:00

"Ρουκέτες" Κούγια κατά Ολυμπιακού και διαιτησίας - "Ούρλιαζε ο έντιμος Ανατολάκης..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Κούγια κατά Ολυμπιακού και διαιτησίας - "Ούρλιαζε ο έντιμος Ανατολάκης..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση με... καρφάρες από την ΑΕΛ! Επίθεση σε Ολυμπιακό και Γιώργο Ανατολάκη και "σπόντες" για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β'.

ΑΕΛ - Ολυμπιακός: Η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Β', ωστόσο οι "βυσσινί" ήταν έξαλλοι τόσο με τη διαιτησία της αναμέτρησης όσο και με τη συμπεριφορά ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

1.  Σήμερα απεδείχθη για άλλη μία φορά πόσο λάθος έκανε ο κ. Αυγενάκης, η Super League 2 και η ΕΠΟ που έβαλαν τις δεύτερες ομάδες των τεσσάρων μεγάλων στο πρωτάθλημα της Super League 2.

O Πρόεδρος μας από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι οι ομάδες αυτές και τα αφεντικά τους θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή του κάθε ομίλου.

Δηλαδή σε όποιο παιχνίδι θέλουν βάζουν την Κ19 και σε όποιο παιχνίδι θέλουν όπως έγινε σήμερα με τον Ολυμπιακό Β’ που έβαλε όλες τις μεταγραφές από το γαλλικό πρωτάθλημα της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου και όπως έγινε και με τον ΠΑΟΚ Β’ πριν λίγες εβδομάδες που έβαλε τους 30άρηδες της Super League 1 εναντίον μας να παίζουν για θάνατο για να ευνοήσουν αυτούς που θέλουν να ευνοήσουν και να βλάψουν εμάς.

Σήμερα έβαλαν και ένα διαιτητή από τα Γρεβενά τον Τσέτσιλα που πίνει όλη την ημέρα καφέ στην Βέροια και έναν βοηθό τον Καλαμπόκη που από την αρχή έως το τέλος του αγώνα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και τον έντιμο Ανατολάκη που ούρλιαζε όλο τον αγώνα, θύμισε τον Γκαρσία και τον Σνάουτσερ του ΠΑΟΚ Β’, για να μας κόψουν βαθμούς και να βοηθήσουν τους αντιπάλους μας.

Καμία κάρτα για το βρώμικο παιχνίδι των αντιπάλων και σημαδεμένες κάρτες σε εμάς, όπως κάθε Κυριακή, σε παίκτες μας κλειδιά όπως ο Νικολιάς, ο Abud Omar και ο Θεοδωρόπουλος.

Δυστυχώς κάθε μέρα ανακαλύπτουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι, εμείς είμαστε ΑΕΛ και δεν θέλουμε να μας βοηθήσει και κανένας, αλλά όχι και να μας φέρονται σαν εχθρούς, όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό και στα δύο παιχνίδια.

Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να μας δίνουν κανονικά πέναλτι, όπως έγινε και σήμερα με τον Όγκμποε και με μία ελληνική ομάδα οικογένεια.

2. Όλη η ομάδα της ΑΕΛ ποδοσφαιριστές, προπονητές, συμβούλιο, υπάλληλοι δείπνησαν σαν οικογένεια μετά το παιχνίδι σε γνωστό εστιατόριο της Λάρισας και με το καλύτερο κλίμα που υπήρξε ποτέ από τότε που ο κ. Κούγιας είναι ιδιοκτήτης των μετοχών της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags