Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβες παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή για οργανωμένους - "Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν σύλλογο και Σαββίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 00:07:00

Βόμβες παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή για οργανωμένους - "Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν σύλλογο και Σαββίδη"

Sportdog Team
Βόμβες παλαίμαχου ΠΑΟΚτζή για οργανωμένους - "Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν σύλλογο και Σαββίδη"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά ΄που και αναφέρθηκε στην κίνηση με την ανάρτηση του πανό στον αγώνα με την Μίντιλαντ.

Απόστολος Τερζής: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου είπε πως «κάποιοι πάνε να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη» με αφορμή την ανάρτηση του πανό συμπαράστασης στους συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη Καμαπνού στην Τούμπα.

«Απ΄ ότι φαίνεται κι από το VAR ήταν καθαρή η κόκκινη του Τσιγγάρα. Πρέπει να προσέχουν γενικά οι παίκτες πώς πέφτουν στις φάσεις γιατί μπορεί να χτυπήσουν άσχημα τον αντίπαλο τους.

Πρέπει να προστατεύσουμε τον σύλλογο και τον πρόεδρό του που βάζει τόσα λεφτά και θέλει να κάνει νέο γήπεδο στην ομάδα. Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αναφέρομαι στο πανό που κρεμάστηκε στις κερκίδες της Τούμπας στον αγώνα με την Μίντιλαντ και την είσοδο φιλάθλων με τη λήξη του αγώνα και την πρόκριση του Δικεφάλου. Αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες, δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα είναι σε όλους τους στόχους, ο πρόεδρος κάνει τα πάντα κι οι οπαδοί πάνε να τα καταστρέψουν όλα. Έχουμε έναν επενδυτή τρομερό, έχει κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ κι εμείς οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες πάμε να τον καταστρέψουμε. Δεν ντρεπόμαστε λίγο. Μόνο με τη φωνή στηρίξτε την ομάδα, όχι με το να μπουκάρετε στον αγωνιστικό χώρο για να τιμωρηθεί η ομάδα. Όταν αγαπάς την ομάδα σου, πηγαίνεις να βοηθήσεις με τη φωνή και το χειροκρότημα. Μακάρι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλος ο κόσμος να βοηθήσει τους παίκτες και τη διοίκηση. Να σταματήσει η κριτική. Στηρίξτε», είπε ο Απόστολος Τερζής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags