Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: "Φρένο" στη Μπάγερν από Χόφενχαϊμ και τεράστια ευκαιρία για Ντόρτμουντ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 19:47:00

"Φρένο" στη Μπάγερν από Χόφενχαϊμ και τεράστια ευκαιρία για Ντόρτμουντ!

Sportdog Team
"Φρένο" στη Μπάγερν από Χόφενχαϊμ και τεράστια ευκαιρία για Ντόρτμουντ!

Με μία ακόμη ισοπαλία, μετά από αυτήν με τη Λεβερκούζεν στην Bundesliga, συμβιβάστηκε η Μπάγερν Μονάχου.

Μπάγερν Μονάχου: Στην έξοδό τους στο «Ζινσχάιμ», για την 26η αγωνιστική, οι Βαυαροί έμειναν στο 1-1, με τη Χόφενχαϊμ, λίγες ημέρες μετά την επιβλητική νίκη τους με 7-1 επί της αυστριακής Σάλτσμπουργκ και την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. 

Η Χόφενχαϊμ που επίσης «κυνηγούσε» τους τρεις βαθμούς, καθώς δίνει «μάχη» για την έξοδο στο νέο Champions League, προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με γκολ του Μπάουμγκαρτνερ. Στο 45΄ +3, ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα και η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Μπάγερν γλίτωσε τουλάχιστον μία... ήττα. 

Όμως, η Μπάγερν, με το αποτέλεσμα αυτό, αντί να απομακρυνθεί με 12 βαθμούς από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στους 10. Η Μπορούσια, πάντως έχει 2 αγώνες λιγότερους από το συγκρότημα του Νάγκελσμαν, και θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αύριο (13/3) υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. 

Ισόβαθμη με τη Χοφενχάιμ, με 44 βαθμούς σε 26 αγώνες, είναι από σήμερα η Φράιμπουργκ, μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ. O Ιταλός Βιντσέντσο Γκρίφο σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των νικητών (7΄ & 44΄). 

Ο Μαξ Κρούζε μείωσε για τη Βόλφσμπουργκ στο 52ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Μαξιμίλαν Άρνολντ στο 84΄. Ο Γερμανός σέντερ μπακ Νίκο Σλότερμπεκ αποδείχτηκε «ήρωας» για τη Φράιμπουργκ, κάνοντας το 3-2, στο 87ο λεπτό.

Τέλος, μοιράστηκαν τους βαθμούς οι Ουνιόν και Στουτγκάρδη στο Βερολίνο, αφού με γκολ του Αυστριακού διεθνή επιθετικού Καλάιτζιτς στο 90΄ + 1, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 και κατάφεραν να αποδράσουν με τον έναν βαθμό από τη γερμανική πρωτεύουσα. Το σκορ είχε ανοίξει για τους Βερολινέζους ο Νιγηριανός επιθετικός Ταΐβο Αβονίγι με πέναλτι στο 41ο λεπτό. 

Στην ενδεκάδα της Στουτγκάρδης ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 59΄ από τον Πασκάλ Στέντσελ. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags