Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιάννης Μιχαηλίδης: ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη - Μεγάλη η ζημία, τεράστια ατυχία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 14:08:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη - Μεγάλη η ζημία, τεράστια ατυχία

Sportdog Team
ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη - Μεγάλη η ζημία, τεράστια ατυχία

Οι φόβοι των ανθρώπων του Δικεφάλου για τον τραυματισμό του Έλληνα στόπερ επιβεβαιώθηκαν αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Δικεφάλου, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη, ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του Μιχαηλίδη θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός, ωστόσο η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags