Facebook Pixel Ελλάδα: Αποθεώνουν Πέλκα, Μπακασέτα, Σιώπη στην Τουρκία - Απίστευτη υπόκλιση (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-22 23:16:00

Αποθεώνουν Πέλκα, Μπακασέτα, Σιώπη στην Τουρκία - Απίστευτη υπόκλιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθεώνουν Πέλκα, Μπακασέτα, Σιώπη στην Τουρκία - Απίστευτη υπόκλιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις στην γειτονική χώρα κάτι που έχει κάνει τον Τύπο της Τουρκίας να τους αποθεώνει με εκπληκτικά αφιερώματα.

Μανώλης Κωστίδης: Σαν... πασάδες νιώθουν οι Πέλκας, Μπακασέτας και Σιώπης στην Τουρκία με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει το πρωί της Τρίτης (22/3) την αποθέωση που γίνεται από τα Μέσα της γειτονικής χώρας.

Να θυμίσουμε πως η Τραμπζονσπόρ είναι μετά από 30 αγωνιστικές στο +15 από τη δεύτερη Κόνιασπορ και στο +17 από την τρίτη Φενέρμπαχτσε. Ο Μπακασέτας μετρά 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 8 ασίστ, ενώ ο Σιώπης 33 εμφανίσεις και 1 ασίστ. Όσο για τον Πέλκα, με τη Φενέρ έχει σκοράρει 5 φορές σε 30 αναμετρήσεις.

«Οι Έλληνες παίκτες κάνουν τη διαφορά στην Τουρκία. Η Hurriyet γράφει σήμερα "Ο Πέλκας σήκωσε στους ώμους του τη Φενέρ" για το γκολ που πέτυχε στο τέλος κι έδωσε τη νίκη επί της Κόνιασπορ. Στην Τραπεζούντα έχουν σαν Έλληνες Θεούς τον Μπακασέτα και τον Σιώπη. Λένε οι Έλληνες μάς φέρνουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια», ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags