Facebook Pixel Super League - Γιώργος Γεωργίου: Βόμβα Γεωργίου - "Στοιχημάτισαν πέναλτι και κίτρινη - Υποβιβασμός" - Δείτε τις φάσεις σε ΒΙΝΤΕΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 09:30:00

Βόμβα Γεωργίου: "Στοιχημάτισαν πέναλτι-κίτρινη στο 4-2! Υποβιβασμός" - Δείτε τις φάσεις σε ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
Βόμβα Γεωργίου: "Στοιχημάτισαν πέναλτι-κίτρινη στο 4-2! Υποβιβασμός" - Δείτε τις φάσεις σε ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στη Super League, κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα! Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως υπάρχει σοβαρό "θέμα" με τον Παναιτωλικό, καθώς βάσει δικών του πληροφοριών, δύο αξιωματούχοι της ομάδας, στοιχημάτισαν σε πέναλτι και κίτρινη υπέρ της ομάδας τους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, ήδη υπήρξε παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Super League - Γιώργος Γεωργίου: "Φωτιά" στη Super League έβαλε ο γνωστός δημοσιογράφος καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο Παναιτωλικός κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού υποστήριξε πως δύο αξιωματούχοι της ομάδας του Αγρινίου στοιχημάτισαν στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ για πέναλτι σε βάρος της ομάδας τους και κίτρινη κάρτα σε συγκεκριμένο παίκτη. Μάλιστα και οι δύο επιλογές... βγήκαν στο χορτάρι!

Πρόκειται για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό που έγινε για 19η αγωνιστική στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-4, με πέναλτι να χάνουν και οι δύο ομάδες. Αν φυσικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος επιβεβαιωθούν τότε τίθεται θέμα υποβιβασμού του Παναιτωλικού κάτι που αλλάζει πλήρως τα play out με τον Απόλλωνα αυτή τη στιγμή να είναι με το ένα... πόδι στην Super League 2 και την Λαμία στα μπαράζ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργίου, λίγες ώρες πριν διαρρεύσει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ελέγχεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας για "παράνομο στοιχητισμό", είχε πει στον ραδιοφωνικό σταθμό Ellada FM: «Ένα θέμα που θα αναστατώσει όλο το πρωτάθλημα και μπορεί να το φέρει τούμπα. Αγώνας 19ης αγωνιστικής Super League 1 ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Δύο αξιωματούχοι του Παναιτωλικού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Κουτσοσπύρος και ο φροντιστής της ομάδας στοιχημάτισαν. Για ένα πέναλτι σε βάρος του Παναιτωλικού, δηλαδή της ομάδας τους, που δόθηκε, και μία κίτρινη κάρτα σε συγκεκριμένο παίκτη που και αυτή δόθηκε.

Ήδη ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, αλλά όχι στα πειθαρχικά όργανα. Υπάρχει σκόπιμη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση γιατί κάποιοι δεν θέλουν να εμπλακεί ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ νομίζω πως είναι αθώος. Άμεσα πρέπει να επιληφθεί το αρμόδιο όργανο, αφού η προβλεπόμενη ποινή είναι υποβιβασμός. Υπάρχει τεράστια καθυστέρηση. Η όλη υπόθεση έγινε γνωστή με επώνυμη καταγγελία. Ο ίδιος προτείνει και τρεις μάρτυρες. Την όλη ιστορία γνωρίζουν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο κύριος Μαυρωτάς και δεν έχουν ασχοληθεί. Είναι ένα τεράστιο θέμα»!

Ακούστε όσα είπε και δείτε ξανά τις φάσεις του αγώνα:

 

 
 
 

 

Σε περίπτωση που αποδειχθούν οι ισχυρισμοί Γεωργίου, τότε ο Παναιτωλικός απειλείται με υποβιβασμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση είναι ενήμερη τόσο η ΓΓΑ όσο και η ΕΠΑΘΛΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Δίκη» ο φάκελος για το ΟΦΗ-Παναιτωλικός βρίσκεται ήδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Η συγκεκριμένη επιτροπή θα ερευνήσει και θα βγάλει τελικό πόρισμα για το κατά πόσο υπήρξε προκαθορισμός αποτελέσματος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags