Facebook Pixel Γιώργος Γεωργίου: Ατάκες - σεισμός Γεωργίου για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - Παρομοίασε παίκτη - έκπληξη με τον Μπασινά
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 21:50:00

Ατάκες - σεισμός Γεωργίου για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - Παρομοίασε παίκτη - έκπληξη με τον Μπασινά

Sportdog Team
Ατάκες - σεισμός Γεωργίου για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - Παρομοίασε παίκτη - έκπληξη με τον Μπασινά

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε τόσο στον τεχνικό όσο και στην ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά και την φετινή του εικόνα.

Γιώργος Γεωργίου: Στο Μetropolis 95,5 μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Απόλλων Σμύρνης, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Χάρη Τσιγγάρα.

Για τον Απόλλων Σμύρνης:

«Εγώ είμαι Απολλωνιστής από 7 χρονών. Δεν είμαι φανατικός. Είχα γίνει μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στον Φωστήρα που είχε κερδίσει ο Απόλλων με 0-4. Δεν θέλω να μείνει στην κατηγορία εάν πέσει ο Παναιτωλικός στα χαρτιά. Ο Απόλλων δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο ενώ ο Παναιτωλικός έκανε φοβερό δεύτερο γύρο. Δεν μου αρέσει ηθικά να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία με τον τρόπο αυτό».

Για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου:

«Στο νταμπλ ο ΠΑΟΚ είχε φοβερή άμυνα. Όταν έφυγε ο Λουτσέσκου, η άμυνα καταστράφηκε και τώρα που γύρισε την έφτιαξε ξανά. Είναι τρομερός».

Για τον ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ:

«Μου αρέσει πολύ ο Τσιγγάρας. Είναι... «χαμάλης» στο κέντρο. Τρέχει συνέχεια, κάνει δουλειά. Μου θυμίζει τον Μπασινά στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τόσο τεχνικός παίκτης όπως ο Μπίσεσβαρ, αλλά κάνει δουλειά. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες στις ομάδες», είπε ο Γιώργος Γεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags