Facebook Pixel Αντώνης Αντωνιάδης: Φοβερές Ατάκες για το Ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 19:11:00

Φοβερές ατάκες από Αντώνη Αντωνιάδη - Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ θέλει στον ΠΑΟ

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Αντώνη Αντωνιάδη - Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ θέλει στον ΠΑΟ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού όπου αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα play off.

Αντώνης Αντωνιάδης: Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε μαζί με τον Φιλώτα Πέλλιο στον αέρα του Metropolis 95.5 και θυμήθηκαν στιγμές από το παρελθόν.

«Πέρασα μία μεγάλη περιπέτεια, κομμάτια να γίνει.Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΣΑΠ, συνολικά έμεινα 32 χρόνια. Για τώρα τι να πω. No comment. Είναι γενικό φαινόμενο. Μας έπιασαν διάφορες «μπόρες». Το τουρκικό, η πανδημία και ο πόλεμος. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, είναι παγκόσμιο».

Για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ανέφερε: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και η μοναδική που μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Θα το δούμε μαζί με τον Δομάζο. Σήμερα παίζουν πολλοί ξένοι. Καμιά φορά λες αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο; Εμείς όταν φέραμε τους πρώτους ξένους σαν ΠΣΑΠ λέγαμε ότι πρέπει να είναι καλύτεροι από τους Έλληνες. Μία φορά είδα στον Άρη και έπαιζαν 11 ξένοι. Μετά πως θα έχουμε εθνική ομάδα;»

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ο γκολτζής ο χαφ μου αρέσει. Ο Κούρτιτς. Είναι ολοκληρωμένος, σοβαρός παίκτης και έχει διάρκεια. Έχει προσωπικότητα. Δεν είναι φωτοβολίδα να παίζει καλά σε ένα ματς και μετά να χάνεται. Θα ήταν χρήσιμος για πολλές ομάδες της Ευρώπης. Αν μπορούσα να πάρω κάποιον από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, θα ήταν ο Κούρτιτς».

Ρωτήθηκε για το τι θυμάται για την Τούμπα και τόνισε: «Η ατμόσφαιρα της Τούμπας είναι καυτή. Τότε δεν έβριζαν, είχαμε όλοι καλές σχέσεις. Έχω 314 γκολ με το κεφάλι και 1017 σε επίσημα ματς. Και εγώ έχω την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο πλήρης ομάδα.», είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags