Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία-ΣΟΚ - Μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής - Επιστολή-"κροτίδα" στον υπουργό!
| 2022-04-05 09:07:00

Καταγγελία-ΣΟΚ - Μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής - Επιστολή-"κροτίδα" στον υπουργό!

Sportdog Team
Καταγγελία-ΣΟΚ - Μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής - Επιστολή-"κροτίδα" στον υπουργό!

Τρομερό σκηνικό καταγγέλλει η ΕΠΣ Κέρκυρας στο ντέρμπι παραμονής της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης, καθώς υπήρχαν μαχαιρώματα!

Βία: Ακόμη ένα σκηνικό βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο καταγγέλλει η ΕΠΣ Κέρκυρας, καθώς στο ντέρμπι παραμονής της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης, καθώς ο διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος (Πέλλα) έδωσε τρία πέναλτι στους γηπεδούχους (εκ των οποίων το τρίτο στις καθυστερήσεις, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1) και πέντε αποβολές στην κερκυραϊκή ομάδα!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΠΣ Κέρκυρας με επιστολή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, έγινε "ντου" από ροπαλοφόρους και μαχαιρώματα στην κερκίδα.

Αναλυτικά η επιστολή: 

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
1.Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη
2.Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
3.Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ
4.Αγωνιστικό Τμήμα Γ Εθνικής ΕΠΟ
Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ εθνικής , Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας ( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.
Ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags