Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιστροφή έκπληξη στο Λιμάνι - Η πρώτη μεταγραφή για τα προκριματικά - "Διώχνει" μεγάλο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 19:35:00

Επιστροφή έκπληξη στο Λιμάνι - Η πρώτη μεταγραφή για τα προκριματικά - "Διώχνει" μεγάλο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστροφή έκπληξη στο Λιμάνι - Η πρώτη μεταγραφή για τα προκριματικά - "Διώχνει" μεγάλο όνομα!

Η πρόταση του Μαρτίνς, οι αλλαγές στο ρόστερ και ποιοι είναι στον αέρα. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη... μάχη του Κυπέλλου και τη φιέστα του πρωταθλήματος, ωστόσο παράλληλα ο προπονητής του σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και τα πρώτα καλοκαιρινά ματς, όπου σίγουρα δεν θα έχει κλείσει όλες τις θέσεις.

Ολυμπιακός: Μία αρκετά καλή σεζόν πραγματοποιεί ο Αχμέντ Χασάν στην Τουρκία, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες με τη φανέλα της Κόνιασπορ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή του το προσεχές καλοκαίρι. Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει το σενάριο της επιστροφής και παραμονής του στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο.

Στην ομάδα υπάρχει και ο Τικίνιο Σοάρες, που είναι καλός χωρίς όμως να εντυπωσιάζει στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα, αλλά προφανώς δεν φτάνει ένας επιθετικός σε ομάδα που έχει βλέψεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για αυτό και υπάρχουν διάφορα σενάρια για το τι θα γίνει με τους επιθετικούς.

Αν μείνει ο Ελ Αραμπί (προφανώς μαζί με τον Τικίνιο), δεν υπάρχει θέμα επιστροφής και παραμονής του Χασάν στο Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος με δύο σέντερ φορ πρώτης γραμμής, με πολύ καλή επαφή στο γκολ και, προφανώς, η παραμονή του Αιγύπτιου θα είναι πολυτέλεια.

Αν όμως οι Πειραιώτες δεν ανανεώσουν με τον Αραμπί, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι (ακόμα κι αν έρθει άμεσα κάποιος αντικαταστάτης του, που όμως θα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής) να επιστρέψει ο Χασάν και να παραμείνει στο ρόστερ για τα πρώτα καλοκαιρινά προκριματικά.

Γιατί ο Χασάν ξέρει την ομάδα, ξέρει τις απαιτήσεις, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, μπορεί με μια επαφή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Άρα μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμος στα χέρια του Μαρτίνς για δύο-τρία ματς στα καλοκαιρινά προκριματικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν και από τα... αγαπημένα του παιδιά στου Ρέντη.

Κι έπειτα, ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα Ελ Αραμπί/αντι-Αραμπί, να φανεί αν θα τον πουλήσει ή αν θα μείνει για να συμπληρώσει τη δυάδα των επιθετικών με τον Τικίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... κανόνι για αντι-Ελ Αραμπί- Παγκίτης με 16 γκολ- Αλλάζει ομάδα γιατί τον έκλεψαν δύο φορές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags