Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τελειώνουν" δύο ακριβοπληρωμένοι άσοι της ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ - Η τεράστια αλλαγή και το... λάθος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 10:00:00

"Τελειώνουν" δύο ακριβοπληρωμένοι άσοι της ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ - Η τεράστια αλλαγή και το... λάθος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνουν" δύο ακριβοπληρωμένοι άσοι της ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ - Η τεράστια αλλαγή και το... λάθος!

Η απόφαση της διοίκησης και η τελική κρίση του νέου προπονητή! Γιατί στην Ένωση δεν θέλουν να επαναλάβουν τα περσινά λάθη στην προετοιμασία, ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές με τα πολύ υψηλά συμβόλαια που είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσουν και οι πρώτες αποφάσεις, πριν την έλευση του καινούριου κόουτς!

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της ΑΕΚ, αλλά για αρνητικούς λόγους, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος αποτέλεσε και μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πεπειραμένος άσος λοιπόν έκανε δημόσιο πριν από λίγο καιρό κάτι που τον περασμένο Γενάρη είχε εμπιστευτεί και στους ανθρώπους της ομάδας: Θέλει να αποχωρήσει μετά τη λήξη της σεζόν.

Μάλιστα, μετά και από τις σχετικές τοποθετήσεις του, παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μία προσπάθεια απαξίωσης των ικανοτήτων του Μαροκινού άσου, με σχόλια για το αν είναι καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, αν είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του και αν είναι καλύτερος από τον πάγκο ή βασικός.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, το σωστό θα ήταν ο νέος προπονητής να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα του κάνει το χατίρι να τον αφήσει να αποχωρήσει ή αν θα μείνει στην ομάδα για να τιμήσει το συμβόλαιο που έτσι κι αλλιώς έχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πιθανότητα, πάντως, να τον αφήσει η ΑΕΚ στα 35 του να αποχωρήσει για να γλιτώσει τις 850.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως, είναι ισχυρή. Γιατί με αυτό το ποσό μπορεί να έρθει το ίδιο καλός παίκτης αλλά σε πολύ καλύτερη ηλικία, να είναι δηλαδή μια επένδυση για την ομάδα. Οπότε, δεν αποκλείεται να μην είναι μόνο ο Άρμαμπατ που βλέπει πλέον θετικά ένα πιθανό διαζύγιο!

Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος παρότι επίσης έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό και έχει περιοριστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα από τη Σουηδία αναφέρουν πως οι δυο πλευρές αναμένεται να λύσουν το συμβόλαιό τους, αν δε βρεθεί κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον παίκτη.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τάνκοβιτς φέρεται να έχει εκδηλώσει η Χάμαρμπι, η οποία θέλει να τον επανεντάξει στο ρόστερ της. Οι ιθύνοντες της Ένωσης ελπίζουν πως θα βρουν κάποια συμφέρουσα πρόταση για να παραχωρήσουν τον παίκτη και να… ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του!

Πάντως και για τους δύο αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση ο νέος προπονητής, με δεδομένο ότι θα κυλήσουν όλα βάσει του πλάνου που υπάρχει και θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές Μαίου. Γιατί αυτό που έχουν αποφασίσει οι Κιτρινόμαυροι είναι να μην κάνουν τα περσινά λάθη. Δηλαδή να μην ξεκινήσουν την προετοιμασία με παίκτες που δεν υπολογίζονται και απλά δεν έχουν φύγει γιατί δεν βρίσκουν ομάδα. Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά και το ρόστερ θα έχει… καθαρίσει από νωρίς, αφού οι αποφάσεις για όσους θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, στόχος είναι να ληφθούν και πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Γι' αυτό υπάρχει βιασύνη να βρεθεί άμεσα ο "εκλεκτός" για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, ώστε να μη χαθεί χρόνος και να τρέξουν οι αποχωρήσεις και αν γίνεται και κάποιες προσθήκες!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο "μεγάλοι" προπονητές στα... γραφεία της ΑΕΚ - Ανεβαίνει το κασέ - Έκπληξη με Οφρυδόπουλο!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags