Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Φοβερή αποκάλυψη Σρνα για Μαρινάκη μετά τη Σαχτάρ - Απίστευτο το τι πρότεινε στους Ουκρανούς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 17:10:00

Φοβερή αποκάλυψη Σρνα για Μαρινάκη μετά τη Σαχτάρ - Απίστευτο το τι πρότεινε στους Ουκρανούς!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Σρνα για Μαρινάκη μετά τη Σαχτάρ - Απίστευτο το τι πρότεινε στους Ουκρανούς!

Σε μια αξιέπαινη κίνηση ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τη Σαχτάρ, όπως αποκάλυψε ο Ντάριο Σρνα.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Μιλώντας στην βρετανική "Daily Mail", ο Ντάριο Σρνα αναφέρθηκε στο φιλικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στην ουκρανική ομάδα να την φιλοξενήσει στην Ελλάδα και μάλιστα να της παραχωρήσει και το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον γιο του μόλις δύο ημέρες πριν και συμφωνήσαμε να γίνει το ματς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην Ουκρανία, οπότε τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Σρνα. 

«Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε εδώ για δύο μήνες, θα πληρώσει για όλα, θα μας παραχωρήσει το γήπεδο. Αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να πάρουν τσάμπα παίκτες, αλλά εκείνος δεν το κάνει αυτό», συμπλήρωσε ο Ντάριο Σρνα που έπαιξε 15 χρόνια με τη φανέλα της Σαχτάρ και έχει περάσει από την ομάδα του Ντονέτσκ από το πόστο του βοηθού προπονητή και πλέον είναι διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Σρνα, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Ο Κροάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως πολλοί Ρώσοι ποδοσφαιριστές που είναι ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά οι οποίοι «δεν θα αποκαλύψουν τα ονόματά τους για να μην πάνε στην φυλακή, έτσι είναι πλέον η ζωή στην Ρωσία».

«Έχω ζήσει περισσότερα χρόνια στην Ουκρανία παρά στην Κροατία. Σήμερα, είμαι Ουκρανός. Είμαι περήφανος που ζω εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω εκεί στο μέλλον. Οι Ουκρανοί είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Είναι θετικοί άνθρωποι. Δεν έχουν κάνει ποτέ κακό σε κανέναν», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ξέρω πόσο υποφέρουν και θέλουν απλώς να ζήσουν ειρηνικά. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και το επιτελείο του είναι όλοι ήρωες. Για μένα είναι ήδη νικητές, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό.

Η Σαχτάρ έχει χάσει το σπίτι της δύο φορές. Δεν θα βρείτε άλλη ομάδα που να έχει χάσει δύο σπίτια μέσα σε οκτώ χρόνια. Όταν χάσαμε την Ντονμπάς Αρένα, χάσαμε τους οπαδούς μας και την πόλη μας. Χάσαμε τα σπίτια μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί μόνο να μιλάμε, πρέπει να βοηθήσουμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τον επιτιθέμενο στην Ουκρανία. Γιατί η Ουκρανία δεν έχει πόλεμο εδώ και 44 μέρες.Εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε πόλεμο. Χάνουμε πολλά και χρειαζόμαστε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας, να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Όχι μόνο να μιλάμε».

«Δεν είναι το ίδιο να είσαι 20.000 χιλιόμετρα απόσταση από την Ουκρανία και να μιλάς για τον πόλεμο. Πήγαινε στην Μαριούπολη, πήγαινε στην Μπούχα, πήγαινε στο Τσερνίχιβ. Πήγαινε να δεις τι γίνεται και θα αλλάξεις γνώμη. Ελπίζω ότι ο κόσμος δεν θα κοιμηθεί. Πρέπει να ξυπνήσει το συντομότερο δυνατό και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το σταματήσει όλο αυτό που γίνεται», κατέληξε ο Σρνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags