Facebook Pixel Superleague 2: Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ Β’ σε ματς-παρωδία - Συντριβή για Παναθηναϊκό - "Καθάρισαν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ (Vid)
| 2022-04-16 16:45:00

Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ Β’ σε ματς-παρωδία - Συντριβή για Παναθηναϊκό - "Καθάρισαν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ (Vid)

Sportdog Team
Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ Β’ σε ματς-παρωδία - Συντριβή για Παναθηναϊκό - "Καθάρισαν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ (Vid)

Ο Δικέφαλος του Βορρά διέλυσε με 6-0 τα Τρίκαλα των.. χιλίων προβλημάτων και οι Πράσινοι έχασαν με 3-0 από τον Λεβαδειακό. Νίκη για Ερυθρόλευκους (2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας) και Κιτρινόμαυρους (3-1 στην Επισκοπή)

Superleague 2: Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε 6-0 στην έδρα των Τρικάλων, που κατέβηκαν με ενδεκάδας ανάγκης λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια έχασαν δύο ακόμα παίκτες με τραυματισμό και αγωνίστηκαν με 9 ποδοσφαιριστές.

Ο Δικέφαλος είχε εύκολο έργο, με τους «ασπρόμαυρους» να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και να σημειώνουν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σκόρερ οι Φασίδης (9’), Κούτσιας (15’) και Γρόσδης (25’) για το 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αλλά στη συνέχεια οι αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία, έδωσαν ενέργεια στην ομάδα, με τον Κουλούρη να κάνει το 0-4, στο 70’ και σε ένα λεπτό (71’) ο Καλουτσικίδης έγραψε το 0-5. Οι γηπεδούχοι, αγωνίστηκαν από νωρίς με εννιά παίκτες και έτσι σημείωσαν λιγοστές ευκαιρίες στον αγώνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα Τρίκαλα ενδέχεται μετά από τόσα προβλήματα να μην αγωνιστούν ξανά στη Betsson Super League 2. Το τελικό 0-6 σημείωσε ο Τζίμας, στο 87'.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Φουτσίνι, Γκοβίνας (23′ τρ.), Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Ιωαννίδης, Ευθυμιου, Ζησόπουλος, Μυλόπουλος

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου (64′ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης, Τσαούσης (64′ Τσοπούρογλου), Γρόσδης, Μελετίδης, Τάχατος, Φασίδης (64′  Κουλούρης), Κούτσιας (64′ Πανίδης), Σπυρίδης (64′ Τζίμας)
 

Στο έτερο παιχνίδι για τον Βόρειο Όμιλος, ο Ολυμπιακός Β' έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Αλμωπού Αριδαίας.

O Βοίλης άνοιξε το σκορ στο 23' με κεφαλιά σε ένα πρώτο μέρος που δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις. Στο δεύτερο μέρος ο πρώτος σκόρερ της Superleague 2, Χρήστος Ρόβας, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. 

Ο Ολυμπιακός Β', στο 82 είχε δοκάρι με τον Ανδρούτσο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπαγκαλιάνης με σουτ νίκησε τον Ντόκιτς για το 2-0. Ο Αλμωπός που γενικώς έψαχνε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε τον τρόπο και το πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον συνήθη ύποπτο Ρόβα.

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή (72′ Αποστολόπουλος), Βοΐλης, Πινακάς

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός (76′ Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς, Κέρθι
 

Για το Νότιο Όμιλο, ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού Β', ενώ η ΑΕΚ Β' πήρε διπλό με 3-1 στην έδρα της Επισκοπής.

Μόλις στο 2ο λεπτό  του ματς της Λιβαδειάς, ο Μουτίνιο με σουτ έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μπαρμπόσα στο 10’ να δίνει με κεφαλιά αέρα δύο τερμάτων στον Λεβαδειακό. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι μετά από δύο λεπτά, για να έρθει ο Μπάχανακ στο φινάλε του πρώτου μέρους να γράψει το 3-0.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίκας, Συμελίδης (67’ Μανιώτης), Κονέ (76’ Ροβίθης), Μουτίνιο (46’ Δούμτσιος), Μπαρμπόσα (46’ Μυτίδης), Βρακάς.

Παναθηναϊκός Β': Μαργκόνο, Ρόμπι, Νταμπίζας (63’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης (52’ λ.τ. Κούτσιας), Ηλιάδης (63’ Δημητρίου), Θεοχάρης (76’ Ματσαδές), Μαραθωνίτης (76’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.


Ο Γιούσης άνοιξε το σκορ στο 47' με δυνατό σουτ για την ΑΕΚ Β', ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που υποδείχτηκε για μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Σουμπασάκη.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60' με σουτ του Νοικοκυράκη, όμως ο Χριστόπουλος «καθάρισε» το παιχνίδι με κεφαλιά από ασίστ του Γιούση.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης(18' Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρσίζιο(90+2' Κουκούλης), Σουμπασάκης(67' Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια(71' Σταμούλης), Παρράς(90+2' Αρβανίτης), Μπάμπης, Γερολέμου, Μιτάι, Τζούντα Γκαρσία(86' Μπούσης), Γιούσης(90'2 Κορομηλάς), Κοσίδης(71' Χριστόπουλος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags