Facebook Pixel Ίντερ - Μίλαν: Πάρτι των Νερατζούρι στο ντέρμπι με Μίλαν και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-20 00:25:00

Πάρτι των Νερατζούρι στο ντέρμπι με Μίλαν και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι των Νερατζούρι στο ντέρμπι με Μίλαν και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ίντερ νικώντας και στο δεύτερο ντέρμπι του Μιλάνο τους Ροσονέρι με 3-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου γύρου ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia της φετινής χρονιάς.

Ίντερ - Μίλαν: Καταιγιστικοί ήταν οι Νερτζούρι στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας καθώς διέλυσαν τους Ροσονέρι με 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες, και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia όπου και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους - Φιορεντίνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν... καυτοί από νωρίς καθώς μόλις στο 4' ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ωραίο βολέ θα κάνει το 1-0 και παρά το γεγονός ότι οι Ροσονέρι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος ο Αργεντίνος στο 40'  θα νικήσει τον Μενιάν σε τετ α τετ, μετά από ωραία πάσα, κάνοντας το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος θα προσπαθήσουν να βρουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, χωρίς επιτυχία, όμως τελικά ο Γκόζεν, μετά από παράλληλο γύρισμα του Μπρόζοβιτς θα κάνει το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Δείτε τα highlights του Ίντερ - Μίλαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags