Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ: Κυνηγάει το... απόλυτο θαύμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης
| 2022-04-25 16:23:00

Κυνηγάει το... απόλυτο θαύμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Sportdog Team
Κυνηγάει το... απόλυτο θαύμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πώς η Νότιγχαμ θα διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στη Premier League!

Η Νότιγχαμ ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξία να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου και έβλεπε τη σεζόν να εξελίσσεται σε εφιάλτη από το ξεκίνημά της. Η απόλυση του Χιούτον ήταν το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ» που χρειάζονταν οι «ρεντς» ώστε να κάνουν restart και να φτάσουμε στο σήμερα.

Εδώ που η ομάδα του Στιβ Κούπερ πια, του άλλοτε προπονητή της Σουόνσι, των ακαδημιών της Λίβερπουλ αλλά και των υποδομών της εθνικής Αγγλίας, έχει μπει για τα καλά στο… κόλπο της εξάδας του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα πλέι οφς και στην διεκδίκηση της ανόδου. Ωστόσο, τα… όνειρα δεν τελειώνουν εκεί για τους «ρεντς».

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά. Δηλαδή, στην απευθείας άνοδο στην Premier League. Και μάλιστα οι ελπίδες είναι αρκετά ρεαλιστικές βάεσι των δεδομένων.

Τι πρέπει να κάνει…

Τα πράγματα είναι απλά. Το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου καταλήγει στις πρώτες δύο ομάδες της Championship. Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 73 βαθμούς και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ είναι στο -5 από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή είναι η Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, η οποία έχει δώσει τα ίδια ματς με τους «ρεντς», δηλαδή 42. Οι δύο ομάδες λοιπόν έχουν να δώσουν ακόμη τέσσερεις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποιών είναι προγραμματισμένη και μια μεταξύ τους «μάχη» στις 3 Μαΐου.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Στιβ Κούπερ κάνει το… απόλυτο (4/4), θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την απευθείας άνοδο στην Premier League. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο, καθώς δεν είναι 100% στο χέρι της. Θα πρέπει να περιμένει και ένα «στραβοπάτημα» της Μπόρνμουθ, προκειμένου να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο…

Το πρόγραμμα της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου:

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σουόνσι

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Το πρόγραμμα της Μπόρνμουθ:

Σουόνσι – Μπόρνμουθ

Μπλάκμπερν – Μπόρνμουθ

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπόρνμουθ – Μίλγουολ

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags