Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιάκομπ Μπρούουν Λάρσεν: "Δεν έχει τέτοιον εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Φανέλα βασικού στη Bundesliga - Παίζει και δεύτερος φορ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 19:33:00

"Δεν έχει τέτοιον εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Φανέλα βασικού στη Bundesliga - Παίζει και δεύτερος φορ"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν έχει τέτοιον εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Φανέλα βασικού στη Bundesliga - Παίζει και δεύτερος φορ"

Το όνομα που φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα Μοντέστο για το καλοκαίρι. Ποιος είναι ο Γιάκομπ Μπρούουν Λάρσεν, το πέρασμά του από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η χρηματιστηριακή του αξία και όσα μπορεί να προσφέρει στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Γιάκομπ Μπρούουν Λάρσεν: Το όνομα του διεθνή Δανού εξτρέμ τής Χόφενχαϊμ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Φρανσουά Μοντεστό, όπως σας αποκάλυψε η στήλη Box to Box του sportdog και στη συνέχεια διαβάσατε και σε άλλα Μέσα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, αρχισυντάκτη της Match Money και έναν από τους καλύτερα ενημερωμένους δημοσιογράφους στην Ελλάδα για το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον διεθνή Δανό άσο.

«Παίζει με ανάποδο πόδι - Δεν έχει τέτοιον εξτρέμ ο Ολυμπιακός»

"Είναι εξτρέμ, ήταν στην Ντόρτμουντ, αλλά δεν έδειξε ότι μπορεί να σταθεί εκεί. Πέρασε από Χόφενχαϊμ και Άντερλεχτ και, ουσιαστικά, φέτος διεκδικεί θέση βασικού στην Μπουντεσλίγκα. Ξεκίνησε πολύ καλά φέτος αλλά άρχισε να χάνεται στη συνέχεια, αριστερός εξτρέμ είναι κατά βάση αλλά παίζει και δεξιά", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Α. Ζαχαράκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Είναι δεξιοπόδαρος, παίζει με ανάποδο πόδι. Έχει καλό ύψος για εξτρέμ, καλή ταχύτητα, είναι παίκτης που έχει στοιχεία και με προοπτική, είναι 23 ετών, διεθνής με την Δανία. Το πρόβλημά του είναι τα τελειώματα, ενώ είναι αρκετά γρήγορος, παίζει στο 1 με 1 και μπορεί να περάσει παίκτη, έχει τσαπατσούλικα τελειώματα. Αν το βελτιώσει αυτό, θα είναι παίκτης που έχει άνετα θέση σε μεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκας. Είναι καλός αθλητής, έχει καλό ξεπέταγμα, καλή τεχνική, δεν έχει τέτοιον εξτρέμ ο Ολυμπιακός".

«Ο Μιραλάς τα έβαζε, ο Λάρσεν όχι…»

Με βάση τα στοιχεία που λες, μου θυμίζει τον Μιραλάς.

"Ο Μιραλάς τα έβαζε όταν είχε έρθει, αυτός δεν τα βάζει. Άρχισε εντυπωσιακά φέτος τη σεζόν, αλλά τώρα προς το τέλος τής σεζόν είναι αναπληρωματικός".

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Σε σχέση με τον Μασούρα, για παράδειγμα, είναι καλύτερος εκτελεστικά ο Μασούρας. Ο Λάρσεν είναι πιο καλός δημιουργικά, θέλει πολύ την μπάλα στα πόδια του για να δημιουργήσει".

Είναι παίκτης που ως πρότζεκτ θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό;

"Στην Ντόρτμουντ είχαν επενδύσει πάνω του, ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα, τον είχαν τσιμπήσει από πιτσιρικά, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Ντόρντμουντ. Αλλά η αξία του είναι κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, σε κάθε περίπτωση από 7-8 εκατ. ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μαρινάκη-Μαρτίνς για 4+2 μεταγραφές 11αδας - Αποφάσεις για Βατσλίκ, Καμαρά, Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags