Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - Γιάννης Αλαφούζος: "Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Σκάει 1 εκατομμύριο ο Ιβάν, deal και με Αλαφούζο - Φεύγει ξένος άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 10:00:00

"Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Σκάει 1 εκατομμύριο ο Ιβάν, deal και με Αλαφούζο - Φεύγει ξένος άσος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Σκάει 1 εκατομμύριο ο Ιβάν, deal και με Αλαφούζο - Φεύγει ξένος άσος!

Το νέο όνομα στη λίστα Λουτσέσκου-Μπότο και οι αλλαγές στο ρόστερ. Ποιον παίκτη έχουν ξεχωρίσει οι Θεσσαλονικείς από τη Super League, πώς συνδέεται με την υπόθεση ο Παναθηναϊκό και γιατί η άφιξή του θα δημιουργήσει... καραμπόλες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, μετά από τις σχετικές συναντήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότo και σίγουροι οι Θεσσαλονικείς θα εξετάσουν και διάφορες περιπτώσεις παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στη λίστα με αυτούς τους υποψηφίους, βρίσκεται και το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη.

Οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη αρχίσει να σχηματοποιούν τι θέλουν να κάνουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και, δεδομένα, το θέμα τού επιθετικού έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί ο Δικέφαλος είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Νέλσον Ολιβέιρα για τη θέση του βασικού, παρά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στον Πορτογάλο.

Τώρα, όμως, είναι ξανά καλά, παίρνει χρόνο συμμετοχής και αυτό που θέλει να πετύχει ο Λουτσέσκου είναι να τον δυναμώσει για να κάνει μια καλή προετοιμασία και να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η θέση του βασικού, δηλαδή, δεδομένα είναι καπαρωμένη.

Κι εδώ είναι που έχει ανοίξει η κουβέντα για τον Κολομβιανό, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση για να αποκτήσει βάθος το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γιατί ο Άκπομ ναι μεν τα πηγαίνει καλά φέτος και θέλει να μείνει, αλλά η Μίντλεσμπρο ζητάει 3,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ποια ελληνική ομάδα μπορεί να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για να έχει έναν παίκτη στον πάγκο;

Σε σχέση με τον Άγγλο επιθετικό ο Περέα είναι και μικρότερος (μόλις 22 ετών), άρα αν δουλευτεί σωστά ίσως να έχει μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης. Μπορεί να βγει καλύτερος, δηλαδή, ο νεαρός Κολομβιανός από τον Άκπομ που κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια, φαίνεται ότι αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε δώσει μόλις 100.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (-οι Πράσινοι, μάλιστα, είχαν διατηρήσει 20% επί των δικαιωμάτων του Περέα και παράλληλα τη δυνατότητα να ματσάρουν οποιαδήποτε πρόταση δεχτεί ο ΠΑΣ, αν θελήσουν να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους). 

Θα αναρωτηθεί κάποιος: Θα δώσει ο ΠΑΟΚ 1 εκατ. ευρώ στον ΠΑΣ για τον Περέα; Σίγουρα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα 3,5 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για τον Άκπομ, γισα έναν παίκτη νεότερο που, στο τέλος της γραφής, μπορεί να βγει καλύτερος.

Ο Δικέφαλος άλλωστε έχει μεγάλο ρόστερ και η τιμή μπορεί να πέσει αν, για παράδειγμα, πάρει δανεικό για έναν χρόνο τον Κούτσια ή κάποιον άλλον παίκτη που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τους Ηπειρώτες. Πάντως, όπως σας είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, ο Χριστοβασίλης περιμένει καλές προτάσεις και από το εξωτερικό και για αυτό ήδη έχει βρει και τον διάδοχό του στον ΠΑΣ!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οκτώ μεταγραφές - Συμφωνία Μπότο-Λουτσέσκου για τον πρώτο παίκτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags