Facebook Pixel Premier League: Νίκη τετράδας για Άρσεναλ - Τρίποντο ανάσα για Έβερτον που ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 21:08:00

Νίκη τετράδας για Άρσεναλ - Τρίποντο ανάσα για Έβερτον που ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη τετράδας για Άρσεναλ - Τρίποντο ανάσα για Έβερτον που ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκόρερ τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της, η Άρσεναλ πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο «London Stadium» και διατηρεί το πλεονέκτημα έναντι της Τότεναμ, στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League.

Premier League: Με σκόρερ τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της, η Άρσεναλ πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο «London Stadium» και διατηρεί το πλεονέκτημα έναντι της Τότεναμ, στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League. Ο Χόλντινγκ στο 38΄ πέτυχε το παρθενικό γκολ της καριέρας του στην Premier League και ο Γκάμπριελ στο 55΄ σημείωσε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, που ενδιάμεσα είχε ισοφαριστεί από τον Μπόουεν.

Ο Ενκετιά σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για τους «κανονιέρηδες», που άντεξαν όμως ως το τέλος και επανήλθαν στο +2 από την Τότεναμ (που νίκησε νωρίτερα 3-1 τη Λέστερ), ενώ ταυτόχρονα πλησίασαν σε απόσταση τριών βαθμών την Τσέλσι, που ηττήθηκε 1-0 από την Εβερτον.

Σε ό,τι αφορά τα «σφυριά», συνεχίζουν να χάνουν έδαφος στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, «πληρώνοντας» την παράλληλη πορεία τους στο Europa League.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μάχη των δύο ομάδων του βόρειου Λονδίνου για μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η Τότεναμ, με τους... συνήθεις υπόπτους Χάρι Κέιν και Σον Χέουνγκ Μιν (δις) να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, επικράτησε 3-1 της Λέστερ και προσωρινά ανέβηκε στην προνομιούχο τέταρτη θέση.

Την ίδια στιγμή, όμως, ούτε η Τσέλσι μπορεί να θεωρεί εξασφαλισμένη τη θέση της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά την ήττα με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» από την Εβερτον της άλλοτε «σημαίας» της Φρανκ Λάμπαρντ. Οι «τόφις», παίζοντας ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην Premier League, πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» με γκολ του Ριτσάρλισον στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και βρίσκονται στο -2 από τη σωτηρία, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο από τις Λιντς και Μπέρνλι. Για τους πρωταθλητές Ευρώπης, η ήττα αυτή σημαίνει ότι Τότεναμ και Αρσεναλ ( πλησιάζουν απειλητικά και η θέση τους στην τετράδα κινδυνεύει.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες της Premier League

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags