Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Μπουκαδόρος με γκολ" - "Εξτρέμ 10 εκατ., καλύτερος του Καρβάλιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-02 17:01:00

Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Μπουκαδόρος με γκολ" - "Εξτρέμ 10 εκατ., καλύτερος από Καρβάλιο"

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Μπουκαδόρος με γκολ" - "Εξτρέμ 10 εκατ., καλύτερος από Καρβάλιο"

Οι πρώτοι στόχοι των Πειραιωτών, είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά! Το sportdog.gr παρουσιάζει τους Κίριλ Ντεσπότοφ και Ανουάρ Ελ Γκαζί που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων ενόψει καλοκαιριού. Η σεζόν που κάνουν, το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής και τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά!
 

Τα ονόματα των Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ανουάρ Ελ Γκαζί βρίσκονται στη μεταγραφική λίστατου Ολυμπιακού ως δύο λύσεις που μπορούν να απασχολήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν για εξτρέμ που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, καθώς οι φετινές επιλογές δεν δικαίωσαν τους ανθρώπους του συλλόγου και, σε κάθε περίπτωση, δεν έδωσαν στον Πέδρο Μαρτίνς τις λύσεις που θα ήθελε.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το βουλγαρικό και το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με κάθε περίπτωση.

«Θυμίζει τον Λιβάγια - Με 3-4 εκατ. ευρώ έρχεται στον Ολυμπιακό - Είναι μπουκαδόρος»

Ο Γιώργος Κούλης, καλός συνάδελφος που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στη Βουγλαρία, μας βοήθησε με την περίπτωση του Ντεσπόντοφ (-Ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού στη Λουντογκόρετς).

"Είναι πολύ καλός παίκτης, αγωνίζεται τόσο ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως εξτρέμ. Έχει τεχνική, είναι δυνατός και θυμίζει τον Λιβάγια το στιλ του, ο τρόπος που κρατάει την μπάλα κ.λπ. Είναι μπουκαδόρος, πασάρει πολύ καλά, ενώ έχει και το γκολ πολύ περισσότερο από ότι όλοι οι εξτρέμ του Ολυμπιακού Φέτος έχει πετύχει, ήδη, 10 γκολ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Στη Λουντογκόρετς είναι δανεικός από την Κάλιαρι και θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στα 3-4 εκατ. ευρώ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Είναι σε καλή ηλικία και ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Βουλγαρίας".

Είναι για βασικός στον Ολυμπιακό;

"Ειδικά με τους φετινούς εξτρέμ, δεν είναι κάτι που συζητάω. Περισσότερο, όμως, είναι δεύτερος επιθετικός, άρα στο 4-4-2 με Αραμπί θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Αν ο Μαρτίνς συνεχίσει να παίζει με 4-3-2-1, θα μπορούσε να παίζει στη μία πλευρά να είναι ο Ντεσπόντοφ και στην άλλη ο Γκάρι, μπροστά ο Αραμπί και ανάμεσά τους ο Βαλμπουενά. Είναι μπαλαδόφατσα και θεωρώ ότι είναι παίκτης που ταιριάζει στο στιλ του Μαρτίνς".

"Έχει να μπει γήπεδο από τέλη Φλεβάρη - 10-15 εκατ. για να έρθει στον Ολυμπιακό"

Για την περίπτωση του Ανουάρ Ελ Γκαζί, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Αγγλία,  απευθυνθήκαμε στον expert του ποδοσφαίρου στο Νησί, Αντώνη Τσούτη.

"Στην Τσάμπιονσιπ ήταν περισσότερο βασική μονάδα της Άστον Βίλα, φέτος έχει προβλήματα τραυματισμών και δεν υπάρχει στο πλάνο. Στα περισσότερα ματς είναι αλλαγή, έχει να μπει στο γήπεδο από τα τέλη Φλεβάρη. Είναι τεχνίτης, πατήματα έχει, αλλά βγάζει και προβληματάκια. Τον πρώτο 1,5 χρόνο ήταν καλός και για αυτό τον αγόρασε από τη Λιλ. Μετά πήγε στην Έβερτον, τον ήθελε ο Τζέραρντ, τον πήρε Γενάρη, αλλά και εκεί έμεινε στον πάγκο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;

"Αν τον πάρει δανεικό, ναι, αλλά κάτω από 10-15 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να έρθει αν θέλουν να τον αγοράσουν. Αν έρθει, πάντως, θα είναι για βασικός. Είναι από τους παίκτες που μπορεί να βγει λίρα 100 ή να ψάχνεις να βρεις τι έχει συμβεί με την περίπτωσή του στο τέλος. Φέτος δεν έχει ακουμπήσει καθόλου, είναι τραγωδία. Όμως, αν "πιάσει" ως παίκτης, έχει επαφή με το γκολ, δεν είναι Καρβάλιο που δεν σκοράρει εύκολα. Ακόμα και φέτος έχει τρια γκολ σε λιγότερα από 15 ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός που "αδικεί" τον Ρόνι και τα… ψυχολογικά - Γύρος θριάμβου στην Τούμπα και μεγάλη ανανέωση

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags