Facebook Pixel ΑΕΚ: Το πρώτο όνομα για αντι-Βράνιες στην ΑΕΚ - Φέρνει... Τσιρίλο στην Ελλάδα - "Κονέ" από Πάουλο Σόουζα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 10:00:00

Το πρώτο όνομα για αντι-Βράνιες - Φέρνει... Τσιρίλο η ΑΕΚ - "Κονέ" από Πάουλο Σόουζα!

του Γιώργου Κτενά
Το πρώτο όνομα για αντι-Βράνιες - Φέρνει... Τσιρίλο η ΑΕΚ - "Κονέ" από Πάουλο Σόουζα!

Ξεκίνησαν να ψάχνουν για στόπερ, που θα ταιριάζει με Τζαβέλλα! Η Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και στη λίστα βρίσκεται και ο Γκουστάβο Ενρίκε. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τι θα μπορούσε να προσφέρει στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Το όνομα του Γκουστάβο Ενρίκε, της Φλαμένγκο, βρέθηκε στο προσκήνιο για την Ένωση τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο πεπειραμένος στόπερ θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα παραμείνει και οι κιτρινόμαυροι θα βγουν στην αγορά για δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον άσο της Φλαμένγκο.

"Παίζει και αμυντικός χαφ - Για αυτό μένει στον πάγκο - Τι συμβαίνει με τον Πάουλο Σόουζα"

"Γενικά η Φλεμάνγκο ψάχνεται αυτό το διάστημα, καθώς ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της με τον Πάουλο Σόουζα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παίζει και αμυντικό χαφ, ως στόπερ μπροστά από την άμυνα δηλαδή, για να προστατευτεί την άμυνα. Ήταν και στη Σάντος για πολλά χρόνια, από εκεί τον πήρε η Φλαμένγκο. Αλλά επειδή παίζει με την άμυνα ψηλά η Φλαμένγκο, ο Γκουστάβο Ενρίκε βρέθηκε στον πάγκο".

 

"Αργός και χωρίς καλή τεχνική - Δυσκολεύεται στο χτίσιμο παιχνιδιού - Θυμίζει Τσιρίλο - Δίδυμο με Τζαβέλλα"

Πες μου μερικά στοιχεία ακόμα για τον παίκτη.

"Είναι ψηλός και καλός κεφαλοσφαιριστής, αλλά είναι αργός και δεν έχει καλή τεχνική, Δυσκολεύεται όταν παίζει ψηλά την άμυνα ο προπονητής όπως δυσκολεύεται και στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Είναι κλασικός κεντρικός αμυντικός, θα κόψει κεφαλιές αλλά δεν έχει κάτι παραπάνω. Είναι αναπληρωματικός στη Φλαμένγκο φέτος και πέρσι".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Είναι στο στιλ του Τσιρίλο, δυνατός, με νεύρο και ένταση. Αλλά δεν είναι καλός με την μπάλα στα πόδια για να φτιάξει παιχνίδι ή να κάνει το κάτι παραπάνω".

Τέλος, θέλω να μου πεις με ποιον θεωρείς ότι θα ταίριαζε στην 11άδα της ΑΕΚ, με βάση τους παίκτες που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

"Με τον Τζαβέλλα θα ταίριαζε, γιατί χρειάζεται παίκτη με καλύτερη τακτική αντίληψη και ταχύτητα, για να βγαίνει πρώτος ο Τζαβέλλας στις φάσεις και να καθαρίζει ο Γκουστάβο Ενρίκε ο,τι μένει από πίσω του".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 μεταγραφές Αλμέιδα - Τρομερή ατάκα για το 10αρι - Πουλάει Μαντσίνι, φέρνει Ουάρντα ο Άρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags