Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ευθύνη Λουτσέσκου η εικόνα του ΠΑΟΚ - Έμοιζε... Εμπαπέ ο Περέα - Υπέρβαση το Κύπελλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 21:04:00

Ευθύνη Λουτσέσκου ο τραγικός ΠΑΟΚ - Εμπαπέ ο Περέα - Καμπανάκι για Κύπελλο και Ch. League

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ευθύνη Λουτσέσκου ο τραγικός ΠΑΟΚ - Εμπαπέ ο Περέα - Καμπανάκι για Κύπελλο και Ch. League

Ήξερε τι παίκτες είναι ο Ρουμάνος τεχνικός στην αρχή της σεζόν. Δεν τρομάζουν οι ήττες από μόνες τους αλλά η εικόνα. Υπέρβαση του κύπελλο εκτός και αν...

ΠΑΟΚ: Τι κι αν από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο ο Δικέφαλος του Βορρά μπορούσε να αποδεικνύει σε όλους πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ότι η διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό ήταν πλασματική, κάνοντας όνειρα ακόμα και για την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάπου εκεί φαίνεται ότι οι… μηχανές έσβησαν.

Το σύνολο του Λουτσέσκου έμεινε από δυνάμεις, βάζοντας πολύ σωστά σε προτεραιότητα το Conference League και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς έχει φτάσει, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, να έχει να κερδίσει από τις 20 Μαρτίου και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Φυσικά για τα πολλά προβλήματα δεν φταίει μόνο η… ατυχία, αλλά και το ρόστερ που αποφάσισε να έχει ο Λουτσέσκου καθώς με πολλούς παίκτες μεγάλης ηλικίας και σε έναν… μαραθώνιο 54 αγώνων μέχρι σήμερα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν απουσίες λόγω προβλημάτων.

Με δεδομένο λοιπόν την απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να πορευτεί με αυτό το ρόστερ για φέτος, οι Ασπρόμαυροι ταξίδεψαν στα Ιωάννινα έχοντας στόπερ τον Βαρέλα, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ξένο σώμα και τον Μιχάι που συνεχίζει δείχνει πολύ βαρύς, ενώ την ίδια στιγμή για δεξί εξτρέμ τον Τέιλορ στα εξτρέμ. Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί 90 λεπτά να δημιουργήσει ούτε… μισή φάση από τα πλάγια, μιας και ο Μιτρίτσα που έπαιζε στα αριστερά ήταν σε πολύ κακή μέρα, ενώ παράλληλα ούτε από το κέντρο μπορούσε να γίνει απειλητικός αφού ο Ηρακλής Μεταξάς είχε διαβάσει άριστα τον τρόπο παιχνιδιού των Ασπρόμαυρων.

Παράλληλα για ακόμα ένα παιχνίδι τον τελευταίο καιρό η άμυνα του συνόλου του Λουτσέσκου αποτελεί… μαύρη τρύπα, με τον Περέα να μοιάζει… Εμπαπέ και να μην μπορεί κανείς να τον σταματήσει. Ο Κολομβιανός έκανε ότι… ήθελε Βαρέλα και Μιχάι καθώς δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν σε καμία στιγμή του αγώνα, κάτι που φάνηκε από τα 2 γκολ που πέτυχε, άλλο αν τελικά σωστά δεν μέτρησαν.

Αυτό όμως που ανησυχεί δεν είναι οι εννιά αγώνες που μετράει ο ΠΑΟΚ χωρίς νίκη, μιας και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτό που χτυπάει το… καμπανάκι ενόψει συνέχειας και τελικού Κυπέλλου είναι η εικόνα της ομάδας. Παίκτες που δείχνουν… σκασμένοι, χωρίς δημιουργία στο παιχνίδι της, η άμυνα εκτός… αγώνα σε κάθε αναμέτρηση και κυρίως η αδυναμία του Ρουμάνου να… ξυπνήσει τους παίκτες του στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

Όλα αυτά κάνουν την δεύτερη θέση, που μέχρι πριν έναν μήνα ήταν… δεδομένη, να φαίνεται δύσκολο να διατηρηθεί και μάλιστα με την σημερινή εικόνα και το Κύπελλο μοιάζει με… υπέρβαση. Όλα φυσικά μπορούν να αλλάξουν μιας και ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο να αλλάζει… τσιπ στους ποδοσφαιριστές του. Αρκεί φυσικά να γίνει και μάλιστα… άμεσα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλαγή πολιτικής στον ΠΑΟΚ - Ποιοι φεύγουν, φέρνει τερματοφύλακα - Ο Μουρίνιο έκλαιγε και εδώ..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags