Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει ο Μελισσανίδης - Κίνηση ματ από ΑΕΚ, τον θέλουν όλοι οι Big-4!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-13 19:58:00

Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει ο Μελισσανίδης - Κίνηση ματ από ΑΕΚ, τον θέλουν όλοι οι Big-4!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει ο Μελισσανίδης - Κίνηση ματ από ΑΕΚ, τον θέλουν όλοι οι Big-4!

Τεράστιο ταλέντο, αλλάζει επίπεδο. Πώς τους πρόλαβε η Ένωση; Παίκτης που απασχολεί και τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ετοιμάζεται για μεταγραφή το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως οι Κιτρινόμαυροι είναι ένα βήμα πιο μπροστά για να τον κάνουν δικό τους.

ΑΕΚ: Το όνομα του Κώστα Θυμιάνη φαίνεται ότι έχει δεδομένη θέση στα μπλοκάκια των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς πλην της ΑΕΚ που δεδομένα παρακολουθε΄λι την περίπτωσή του, είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που τον εξετάζουν.

Το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν είχε προχωρήσει, καθώς ο νεαρός άσος είχε θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό (κάτι που θέλει ακόμα). Αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του (αν και του είχαν πει ότι μπορούσαν να τον "περάσουν" στην Αγγλία), με αποτέλεσμα να συνεχίσει στην Ξάνθη.

Φέτος δεν έβγαλε μάτια με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας, δεδομένου ότι ευρύτερα δεν τα πήγε πολύ καλά η Ξάνθη (με αποτέλεσμα να τον τραβήξει και αυτόν η ευρύτερη παρουσία). Παρόλα αυτά είναι κοινή αποδοχή ότι αν δεν πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της Super League 2, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Σίμος τον καλεί σταθερά στην Εθνική ομάδα. Το φετινό καλοκαίρι, όπως έμαθε από την πόλη τής Ξάνθης το sportdog, η προτεραιότητα του παίκτη έχει αλλάξει και δεν είναι το εξωτερικό, αλλά να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα.

Όπως είπαμε ότι το Βig 4 ασχολείται με την περίπτωσή του, αλλά προβάδισμα φαίνεται ότι έχει η ΑΕΚ! Γιατί όπως γράψαμε ήδη και πέρσι το καλοκαίρι είχαν φτάσει κοντά οι δύο πλευρές, αλλά και φαίνεται ότι οι Κιτρινόμαυροι τον θέλουν περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ο Μελισσανίδης, άλλωστε, θέλει με τη φετινή ενίσχυση να τονώσει και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, για αυτό φαίνεται ότι η Ένωση έχει προτεραιότητά στην περίπτωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει… αγαπημένο παιδί του Μελισσανίδη ο Αλμέιδα - Τέλος δύο Έλληνες - Βρέθηκε ο νέος επιθετικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags