Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μεγάλη μεταγραφή για ΑΕΚ - Πολυσύνθετος χαφ με γκολ - Μόνο ο Αλμέιδα θα τον έφερνε Ευρώπη"
| 2022-05-15 20:25:00

"Μεγάλη μεταγραφή για ΑΕΚ - Πολυσύνθετος χαφ με γκολ - Μόνο ο Αλμέιδα θα τον έφερνε Ευρώπη"

του Γιώργου Κτενά
"Μεγάλη μεταγραφή για ΑΕΚ - Πολυσύνθετος χαφ με γκολ - Μόνο ο Αλμέιδα θα τον έφερνε Ευρώπη"

Μέσος που δεν χάνει μονομαχία και θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Ροντρίγκο Αλιέντρο που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων και θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω του νέου προπονητή.

Το όνομα του Ροντρίγκο Αλιέντρο της Κολόν Σάντα Φε βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός άσος είναι μια εξαιρετική περίπτωση από την πατρίδα του Ματίας Αλμέιδα για την Ένωση.

Το sportdog επικοινώνησε με τον άνθρωπο που παρακολουθεί το αργεντίνικο ποδόσφαιρο Γιώργο Φράγκο, για να ψάξουμε λίγο την περίπτωση του 31χρονου άσου.

"Φτασμένος παίκτης - Μεγάλη κίνηση για το κέντρο της ΑΕΚ - Πολυσύνθετος χαφ"

"Δεν είναι κάποιος που είναι ταλέντο, είναι φτασμένος παίκτης. Μπορεί να παίξει στην ΑΕΚ, είναι πολύ καλός χαφ, ήταν στην καλή Ατλέτικο Τουκμάν, ηταν στην Κολόν που έπαιξε στον τελικό του Σουνταμερικάνα. Μεγάλη κίνηση για το κέντρο της ΑΕΚ, ειδικά όπως είναι αυτή τη στιγμή το κέντρο της Ένωσης", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου.

Ποια ειναι τα καλά του στοιχεία;

"Πολύ μαχητικός, δύσκολα χάνει μονομαχία, σκοράρει, μπαίνει στις φάσεις, είναι πολυσύνθετος χαφ".

"Παίζει και στα άκρα - Δύο 8άρια ο Αλμέιδα"

Άλλες θέσεις στις οποίες μπορεί να παίξει;

"Έχει παίξει και στα άκρα, αλλά η Ατλέτικο Τουκμάν (που τον είχαν αξιοποιήσει στα ακρα) στην ουσία δεν έπαιζε με εξτρέμ, ήταν κάπως περίεργο. Είναι παίκτης για τον άξονα, στη θέση 8 ,που κόβει και πασάρει. Και στην Τσακαρίτα έπαιζε στα πλάγια, αλλά έχει καθιερωθεί ως χαφ του άξονα".

Προφανώς αν έρθει θα ειναι για βασικός στην ΑΕΚ;

"Αβλεπί παίζει βασικός, είναι από τους καλύτερους παίκτες της Κολόν που πηγαίνει καλά φέτος στο Λιμπερταδόρες. Όταν μιλάμε για παίκτη ομάδας που διεκδικεί θέση στους "16" του Λιμπερταδόρες, προφανώς είναι καλή επιλογή. Μαζί με τον Κριχόβιακ θα έπαιζε καλά, αλλά θα μείνει ο Κριχόβιακ ή πιθανή έλευση του Αλιέντρο σημαίνει ότι φεύγει; Αν θέλει να παίξει με κόφτη ο Αλμέιδα, δεν θεωρώ ότι θα υπάρχουν και οι δύο στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Αν παίξει με δύο 8άρια όμως, πιο επιθετικά, γιατί όχι;".

Τέλος, θέλω να μου πει αν θεωρείς ότι ένας Αργεντινός σε αυτή την ηλικία μπορεί να βρει κίνητρο για να έρθει στην Ευρώπη.

"Δεν θα φύγει με όσα παίρνει στην Κολόν, πρέπει να του δώσουν κάτι καλύτερο. Αν του κάνουν μια δελεαστική προσφορά, μπορεί να το σκεφτεί, γιατί η Κολόν δεν είναι καλά οικονομικά. Μπόκα και Ρίβερ δεν τον έχουν στα ραντάρ τους, αν τυχόν βρεθεί ομάδα από τη Βραζιλία, το MLS, το Μεξικό, το θεωρώ δεδομένο ότι θα προτιμήσει κάτι τέτοιο - Δεν έχει λόγο να έρθει στην Ευρώπη. Η παρουσία του Αλμέιδα, όμως, μπορεί να παίξει τον ρόλο της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρρώστια στην ΑΕΚ - Παίκτες… ηθοποιοί, κάνουν καραγκιοζιλίκια - Ανατριχιαστικό πείραμα στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags