Facebook Pixel ΑΕΚ: Πονοκέφαλοι σε ΑΕΚ με μεταγραφικό στόχο - Οι μνηστήρες και ο... αναποφάσιστος ποδοσφαιριστής
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-21 00:05:00

Πονοκέφαλοι σε ΑΕΚ με μεταγραφικό στόχο - Οι μνηστήρες και ο... αναποφάσιστος ποδοσφαιριστής

Sportdog Team
Πονοκέφαλοι σε ΑΕΚ με μεταγραφικό στόχο - Οι μνηστήρες και ο... αναποφάσιστος ποδοσφαιριστής

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να έχουν σταματήσει όσον αφορά παίκτες που φέρονται σαν στόχος της Ένωσης, όμως ένας ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας.

ΑΕΚ: Αναποφάσιστος συνεχίζει να είναι ο Ροντρίγκο Αλιέντρο, που είναι στο στόχαστρο της Ένωσης, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Κολόν Σάντα Φε, ενώ η πόκα Τζούνιορς, η Ιντεπεντιέντε, η Εστουδιάντες Λα Πλάτα, η Ταγιέρες, η Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή, καθώς και η Ουνιβερισάδ ντε Τσίλε έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντάνιελ Μπολοτνίκοφ, έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής, όπου μπορεί να επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ουνιβερσιδάδ όμως δεν έδωσε πολλές πιθανότητες για να υπάρξει συμφωνία.

«Δεν είμαστε σίγουροι για το πρωτάθλημα Χιλής. Συνεχίζουμε να ακούμε προτάσεις…» τόνισε χαρακτηριστικά κάτι που σημαίνει πως ο Αλιέντρο παραμένει ακόμα αναποφάσιστος για το επόμενο βήμα της καριέρας του με την ΑΕΚ να περιμένει και αυτή την απάντησή του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags