Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Sportdog! Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χουάνγκ - "Παίζει" και βαρβάτη επιστροφή φορ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 09:27:00

Επιβεβαίωση Sportdog! Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χουάνγκ - "Παίζει" και βαρβάτη επιστροφή φορ

Επιβεβαίωση Sportdog! Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χουάνγκ - "Παίζει" και βαρβάτη επιστροφή φορ

Πολύ εντατικά προχωράνε τα μεταγραφικά της Ένωσης με τα ονόματα να "σκάνε" συνεχώς το ένα μετά το άλλο.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Sportdog, καθώς η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Κορεάτη Χουάνγκ Ιν Μπέομ, όπως ενημέρωσε η Ρούμπιν Καζάν όπου ανήκει, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην πατρίδα του με την Σεούλ.

Ο Κορεάτης, που η Ένωση αυτή τη στιγμή φαίνεται να θέλει να τον αγοράσει, μιας και το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη χρονιά, είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.77, παίζει και τις τρεις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική του, με τον Αλμέιδα να τον γνωρίζει από την παρουσία του στο MLS, όταν για δύο χρόνια έπαιξε στο Βανκούβερ κάτι που έκανε την Ρούμπιν να δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Όσο για τον Εζέκιελ Πόνσε, ο Αργεντινός βρίσκεται και πάλι στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, καθώς ο Αλμέιδα ψάχνει έναν σέντερ φορ περιοχής και ο πρώην επιθετικός των Κιτρινόμαυρων φαίνεται πως συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Πόνσε αγωνίστηκε φέτος με την Έλτσε έχοντας 5 γκολ σε 24 εμφανίσεις και η ισπανική ομάδα φαίνεται πως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του για 4 εκατ. ευρώ από τη Σπαρτάκ Μόσχας ως το τέλος του μήνα.

Η Ένωση έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη ρωσική ομάδα (που τον δεσμεύει ως το 2024), αλλά και τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, που δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο να επιστρέψει στους Κιτρινόμαυρους, αν και προτεραιότητά του φαίνεται πως αποτελεί ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags