Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Υπογράφει στον ΠΑΟ μέχρι Δευτέρα - Πίττας και Λημνιός στη λίστα - Στον... αέρα ο Διούδης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 15:00:00

"Υπογράφει στον ΠΑΟ μέχρι Δευτέρα - Πίττας και Λημνιός στη λίστα - Δεν θα φύγει μόνο ο Διούδης"

Sportdog Team
"Υπογράφει στον ΠΑΟ μέχρι Δευτέρα - Πίττας και Λημνιός στη λίστα - Δεν θα φύγει μόνο ο Διούδης"

Τρέχει ο σχεδιασμός για τον νέο Παναθηναϊκό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη εξετάζει τους παίκτες που του έχουν προταθεί, αλλά και όσους πρέπει να αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι από το ρόστερ.
 

Σε πρώτο πλάνο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με τις εμφανίσεις του. Οι διαπραγματεύσεις μαζί του βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και όλα μαρτυρούν την παραμονή του στον σύλλογο.

Θετικές εξελίξεις στην ανανέωση του Χουάνκαρ

Όπως σημείωσε στον αέρα του OverFM ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/5) είναι εξιαρετικά πιθανό να ανακοινωθεί η παραμονή του Χουάνκαρ στις τάξεις του Παναθηναϊκού.  Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να δώσουν τις επόμενες ημέρες τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας του.

Βελτιωμένη πρόταση σε Αϊτόρ, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Γκατσίνοβιτς

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Αϊτόρ για ανανέωση του συμβολαίου του. Παράλληλα, ο ατζέντης του Γκατσίνοβιτς έχει αρχίσει τις επαφές με τον Παναθηναϊκού με φόντο την παραμονή του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, κάποια περαιτέρω εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμα και δύσκολα θα υπάρξει άμεσα. Κίνητρο του Γκατσίνοβιτς είναι να αγωνίζεται σε μια ομάδα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο έτσι ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Προτάθηκαν ο Ιωάννης Πίττας και ο Δημήτρης Λημνιός

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό προτάθηκαν δύο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο λόγος για τους Ιωάννη Πίττα και Δημήτρη Λημνιού. Ο Ιωάννης Πίττας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού, καταγράφοντας 12 γκολ και 7 ασίστ. Ο Δημήτρης Λημνιός πραγματοποίησε μια παραγωγική σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε. Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση εξτρέμ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πιθανό να φύγει ο Πούγγουρας, αβέβαιο το μέλλον του Διούδη

Αναφορικά με το ζήτημα των αποχωρήσεων, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι ο Πούγγουρας είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο. Την ίδια ώρα, το μέλλον του Σωκράτη Διούδη είναι αβέβαιο και τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο σχετικά με την παραμονή του ή μη στον Παναθηναϊκό. Έπειτα και από την αποχώρηση του Χατζηγιοβάνη, ενδέχεται να μειωθεί πολύ το ελληνικό στοιχείο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags