Facebook Pixel Χαλαρά στο συν τέσσερα!
| 2011-12-19 02:00:00

Χαλαρά στο συν τέσσερα!

Χαλαρά στο συν τέσσερα!

Ο Ολυμπιακός πήγε ξανά στο +4 με την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μπάλας Μέγερι: Δεν ήταν στο καλύτερό του βράδυ ο Ούγγρος γκολκίπερ, ο οποίος έδειξε να έχει ένα μικρό πρόβλημα κυρίως στις μεταβιβάσεις και όποτε η μπάλα του ερχόταν πίσω. Σε γενικές γραμμές δεν πιέστηκε αρκετά...

Ιβάν Μαρκάνο: Η επιστροφή του Χολέμπας τον έφερε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλος. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, είχε καλή συνεννόηση με τον Έλληνα αμυντικό και σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε.

Αβραάμ Παπαδόπουλος:Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Παπαδόπουλος με τους επιθετικούς του ΠΑΣ, έδωσε μάχες από τις οποίες βγήκε κερδισμένος. Τα πήγε πολύ καλά με τον Μαρκάνο στο πλευρό του.

Βασίλης Τοροσίδης: Θετική η παρουσία του Τοροσίδη, δεν είχε πρόβλημα ανασταλτικά, ενώ βοήθησε και επιθετικά, αφού είχε μεγάλη συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα του Θρύλου με τη σέντρα του από δεξιά.

Χοσέ Χολέμπας: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και στο αριστερό άκρο. Μπορεί να μην απείλησε όσο σε άλλα ματς, ωστόσο ανασταλτικά τα πήγε καλά. Είχε κούρσες, τρεξίματα και μετά τη διακοπή θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags