Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Μάγκας Γκαρσία, η νέα συμφωνία με Σαββίδη - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - "Βέτο" από Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 13:50:00

"Μάγκας" Γκαρσία, τι απαίτησε από τον Σαββίδη - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - "Βέτο" από Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μάγκας" Γκαρσία, τι απαίτησε από τον Σαββίδη - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - "Βέτο" από Μπότο!

Ο όρος του Ουρουγουανού, τα χρήματα και η... νίκη του Ρουμάνου. Πώς και γιατί παρέμεινε στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου ο Πάμπλο, τι πρέπει να κάνει στη δεύτερη σεζόν του και ο ρόλος του Ζοσέ Μπότο που θα πρέπει να λύσει τις διαφορές των δύο προπονητών.

 

Την παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ εξασφάλισε ο Ζοσέ Μπότο, καθώς το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με τη β΄ ομάδα ολοκληρώθηκε και κανείς δεν γνώριζε τι θα συνέβαινε με την περίπτωσή του.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Μπότο και τον Πάμπλο ήταν να ακολουθεί η δεύτερη ομάδα το ίδιο ακριβώς στιλ που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο προπονητές πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία και συνεργασία.

Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα και έμαθε ότι, αρχικά, ο Ουρουγουανός τεχνικός ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο (και όχι για περισσότερο) καθώς όπως και πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος η ατάκα προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν: "Θέλω να κριθώ στο τέλος της σεζόν". Και όχι να "καθίσει" πάνω σε ένα συμβόλαιο.

Η αμοιβή του, άλλωστε, είναι μεν η μεγαλύτερη που έχει προπονητής στη Σούπερ Λιγκ 2, παρόλα αυτά είναι κάτω από τα 150.000 ευρώ. Δεν είναι, δηλαδή, ότι ο Πάμπλο βγάζει τρελά λεφτά από την ενασχόληση με τη δεύτερη ομάδα του Δικέφαλου.

Η αναφορά του Μπότο στο να έχει το ίδιο σύστημα με την πρώτη ομάδα, δεν έγινε τυχαία. Γιατί σε αρκετά παιχνίδια ο Γκαρσία το είχε γυρίσει σε 3-4-3 και δεν έχει λογική η β΄ ομάδα, που προετοιμάζει παίκτες για να έρθουν και να "κουμπώσουν" στην πρώτη ομάδα αν παραστεί ανάγκη ή να βοηθήσουν παίκτες της πρώτης ομάδας για να βρουν ρυθμό (π.χ. τον Ίνγκασον μετά από τον τραυματισμό του). Ποιος ο λόγος να το κάνουν σε άλλη θέση από αυτή που θέλει ο Λουτσέσκου;

Να τελειώσουμε με κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον: Είναι κοινό μυστικό ότι οι Λουτσέσκου και Γκαρσία δεν έχουν ανεπτυγμένη επικοινωνία. Μόνο που και για αυτό ο Μπότο έχει την απάντηση, καθώς όπως λέει σε όσους τον ρωτούν σχετικά, αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι αν έχουν καλή σχέση αυτοί οι δύο μεταξύ τους, αλλά αν έχει εκείνος καλή σχέση και με τους δύο. Τότε η δουλειά του Δικέφαλου θα γίνει μια χαρά...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - "Κλέβει" παιχταρά από τη λίστα Μαρινάκη ο Ιβάν - 9 παίκτες σε 20 μέρες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags