Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Deal Καρυπίδη για Καμαρά… αλά Κωτσόβολος - Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός - Απόφαση Μαρτίνς για Λιβάγια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 13:18:00

Deal Καρυπίδη για Καμαρά… αλά Κωτσόβολος - Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός - Απόφαση Μαρτίνς για Λιβάγια!

Οι Μιχείες
Deal Καρυπίδη για Καμαρά… αλά Κωτσόβολος - Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός - Απόφαση Μαρτίνς για Λιβάγια!

Γιατί θέλει τον φορ του Άρη και η μανατζερική "διαπλοκή" με Νότιγχαμ! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά που απασχολεί τους Πειραιώτες. Ποιο είναι το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή, η οικονομική συμφωνία του παίκτη με τους Θεσσαλονικείς και τα σενάρια για τον Κροάτη επιθετικό.
 

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρα  είναι το στυλ επιθετικού που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Κι ας μην έχει το εύκολο/συχνό γκολ ο 27χρονος Μαυριτανός φορ του Άρη. Δεν είναι βέβαια για τα άκρα αλλά για την κορυφή ή περιφερειακός. 

Η πρόθεση πάντως των "ερυθρόλευκων", να έχουν στο ρόστερ της νέας σεζόν 3 (τρεις) εν δυνάμει βασικούς σεντερ φορ (όποια κι αν είναι η σύνθεση της 3άδας με Ελ Αραμπί/Τικινιο/Ζαχαβι/Αμπουμπακάρ ή κάποιον άλλον) φανερώνει και το πλάνο του Μαρτίνς να δουλέψει/φοράει περισσότερο το 4-4-2! 

Πάμε και σε μια οικονομική... λεπτομέρεια για το "καθεστώς" που αποκτήθηκε. Γιατί μπορεί το deal της μεταγραφής του το περασμένο καλοκαίρι να κόστισε στον Καρυπίδη 3.500.000 ευρώ αλλά σύμφωνα με την πιάτσα έκανε σούπερ συμφωνία με την Φούλαμ στην αποπληρωμή τους. Για την ακρίβεια αλά... Κωτσόβολος!

Συγκεκριμένα, η εξόφληση προβλέπεται να γίνει σε βάθος 4ετίας, πληρώνοντας κάθε χρόνο συγκεκριμένο ποσό (κάτω του εκατομμυρίου πάντως)!! Δηλαδή  ο ιδιοκτήτης του Άρη έχει κανονίσει να δίνει στον λονδρέζικο σύλλογο μέχρι και στις αρχές του 2025 (άλλωστε τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς τελειώνει το συμβόλαιο του με τους "κίτρινους")! Κάτι βέβαια που διευκολύνει ένα καλοκαιρινό deal μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη για τον Αμπουμπακάρ Καμαρα...

Στον Άρη  ο Αμπουμπακάρ έχει μακράν το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ρόστερ. Κατα μέσο όρο οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του πλησιάζουν τις 900.000 ευρώ. Κι εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του στους "κιτρινους" θα έχει εισπράξει κοντά στα 4.500.000.Πολλά λεφτά για το κλαμπ, ειδικά αν ο Καρυπίδης ρίξει την επόμενο 2ετία το μπάτζετ (όπως σκεφτόταν). 

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρα βρίσκεται σε μια μανατζερική στέγη που έχει συνολικά μόλις 5 πελάτες! Και είναι ομόσταβλος με τον Καντέ της Τσέλσι, τον  Σαιντ Μπενραχμα της Γουεστ Χαμ, τον Μπενσαρκί της Ζαμαλεκ και τον νεαρό Κονατέ! Προσοχή στον τελευταίο (21χρονο)! Γιατί; Την τελευταία 2ετία ανήκει στην Νότιγχαμ και παίζει με την U23, υπάρχει δηλαδή και η σχετική μανατζερική "διαπλοκή"...

ΥΓ. Υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης πρώην της ΑΕΚ, που τα σπάει στην Χαιντουκ,  είχε την... ευκαιρία του να πάει στον Ολυμπιακό, το περασμένο Ιούνιο πριν δηλαδή ανανεώσει (ως το 2024)  με το κροατικό κλάμπ (στο οποίο νιώθει και είναι βασιλιάς μιας ολόκληρης πόλης/Σπλιτ). Πριν από ένα χρόνο ο Λιβάγια είχε απασχολήσει τους "ερυθρόλευκους" (ενώ ήδη είχαν αποκτήσει τον Τικίνιο) αλλά χωρίς ιδιαίτερη ζέση και χωρίς να προχωρήσουν. Την μεγαλύτερη ευθύνη σε αυτό (λέγεται ο τι)  την είχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Κι αφού δεν επέστρεψε τότε στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό το καλοκαίρι και σε μουντιαλική σεζόν...

 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Κάμπελ για τον Ολυμπιακό - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Εξτρέμ με σέντρα και 1vs1"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags