Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φρανσουά Μοντεστό: Το τελευταίο μεγάλο deal Μοντεστό με Αγγλία - Η πρόταση σε Μαρινάκη - Αφήνει εκατομμύρια στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-11 10:00:00

Το τελευταίο μεγάλο deal Μοντεστό με Αγγλία - Η πρόταση σε Μαρινάκη - Αφήνει εκατομμύρια στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το τελευταίο μεγάλο deal Μοντεστό με Αγγλία - Η πρόταση σε Μαρινάκη - Αφήνει εκατομμύρια στο Λιμάνι!

Ο Κορσικανός έκανε ένα... δώρο πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα. Τι πρότεινε στην διοίκηση του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι, ποιον πρωτοκλασάτο άσο ήθελε να πάει στην Premier League και ποιο ήταν το πλάνο του. Υπάρχει και εναλλακτική επιλογή...

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά Μοντεστό, καθώς εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η συμφωνία του με τη Μόντσι είναι δεδομένη, την ομάδα τού Μπερλουσκόνι που φέτος θα δαπανήσει ένα μπάτζετ κοντά στα 150 εκατ. ευρώ για να κάνει αισθητή την παρουσία της στη Serie A, με τον Κορσικανό να αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: Μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή, σε καλύτερο πρωτάθλημα, με πολλαπλάσιο μπάτζετ.

Παρόλα αυτά εκείνο που έχει φτάσει στα αυτιά του sportdog είναι ότι πριν αποχωρήσει από το Λιμάνι (και από τη σκιώδη παρουσία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ), ο Κορσικανός έριξε/πρόκρινε μια ακόμα ιδέα για μεταγραφή: Να πάει στη Νότιγχαμ ο Μαντί Καμαρά! Προσοχή όμως: Εδώ δεν πρόκειται για μια απλή μεταγραφή, όπως αυτές που συνέβαιναν τόσα χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες ή, όπως μπορεί να συμβεί στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, για παράδειγμα.

Ο Φρανσουά Μοντέστο γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ανεβάσει ξανά την αξία του Καμαρά, και μια ομάδα στην Premier League προφανώς είναι ο καλύτερος τρόπος! Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για νεοφώτιστη ομάδα, που ναι μεν θα έχει πίεση αλλά όχι εκείνη που υπάρχει στη Λίβερπουλ για παράδειγμα.

Με αυτή την πρακτική θα είναι όλοι (μα όλοι!) κερδισμένοι: Ο Μαντί μετά από μια μέτρια σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει περιβάλλον και να βρει νέο κίνητρο, οι Ερυθρόλευκοι να βάλουν ένα καλό ποσό στα ταμεία τους και η Νότιγχαμ (-που θα δώσει καλά λεφτά το φετινό καλοκαίρι για ενίσχυση) να αποκτήσει έναν παίκτη δοκιμασμένο, που στον χώρο του κέντρου όταν είναι στα καλά του δαγκώνει!

Άρα να φτιάξει ξανά την υπεραξία του ο παίκτης μέσω της συμμετοχής στην Premier League (ας μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι πλην της Νάπολι είχε δείξει ενδιαφέρον και η Γουλβς), και οι δύο ομάδες να φτάσουν το deal που θα καλύπτει οικονομικά και τις δύο.

Αυτό θα μπορούσε θα υποστηρίξει κάποιος ότι είναι, ίσως, η τελευταία ιδέα που άφησε ως παρακαταθήκη ο Μοντέστο στον Ολυμπιακό, με την προοπτική να προχωρήσει προς το τέλος του καλοκαιριού. Γιατί δεν αποκλείει κανείς στο Λιμάνι να προκύψει νωρίτερα πρόταση από άλλη ομάδα (έξω από το δίπολο Ολυμπιακού-Νότιγχαμ δηλαδή) για τον Αφρικανό άσο, όπως είναι εκείνη που όλα δείχνουν ότι θα ετοιμάσει άμεσα η Μόντσα για να τον πάρει πακέτο με τον Σισέ!

Αν δεν αποκτήσει και τους δύο όμως ή, σε κάθε περίπτωση, αν ο Μαντί δεν έχει πωληθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου, φαίνεται ότι υπάρχει έτοιμη λύση...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη... γωνία για Φορτούνη μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags