Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξέλιξη που δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ - Γιατί δυσκολεύει η περίπτωση του Μπουένο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-20 11:10:00

Εξέλιξη που δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ - Γιατί δυσκολεύει η περίπτωση του Μπουένο

Sportdog Team
Εξέλιξη που δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ - Γιατί δυσκολεύει η περίπτωση του Μπουένο

Δεν άρεσε στους "ασπρόμαυρους" αυτή η εξέλιξη...

ΠΑΟΚ: Η Χιρόνα είναι η μεγάλη κερδισμένη από τα play off ανόδου στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς επικράτησε στον τελικό της συγκεκριμένης διαδικασίας, της Τενερίφης με 3-1. Ο πρώτος τελικός, που έγινε στην Καταλωνία, είχε λήξει χωρίς τέρματα.

Η αναμέτρηση, έγινε στην Σάντα Κρουζ, στο αρχιπέλαγος της Τενερίφης, και η Χιρόνα έφθασε στην νίκη-άνοδο, χάρη στα γκολ του έμπειρου Ουρουγουανού, επιθετικού, Κριστιάν Στουάνι (42`), του Χοσέ Λεόν (68` αυτογκόλ) και του Αρνάου Μαρτίνεθ (80`), ενώ ο Ρουϊθ Αρενιάγκα, ισοφάρισε προσωρινά στο 59ο λεπτό.

Η Χιρόνα θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην Ιστορία της, στην LaLiga, μετά την διετή πρώτη θητεία της (2017-2019), ενώ υπενθυμίζεται, ότι την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία, εξασφάλισαν νωρίτερα, η Αλμερία και η Βαγιαδολίδ.

Βασικός αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χιρόνα ο Σαντιάγκο Μπουένο, ο οποίος απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά την άνοδο της ισπανικής ομάδας δυσκολεύει η περίπτωσή του για τον Δικέφαλο, καθώς ο παίκτης πιθανότατα θα θέλει να αγωνιστεί στην La Liga.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags