Facebook Pixel Super League: Αποκάλυψη-βόμβα: Κοντά σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Τάσος Δώνης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 23:28:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Κοντά σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Τάσος Δώνης!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα: Κοντά σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Τάσος Δώνης!

Ο Έλληνας διεθνείς δεν υπολογίζεται στη Ρεμς και οι Γάλλοι τον "στέλνουν" στη Super League. Το δημοσίευμα που ρίχνει... λάδι στη φωτιά των σεναρίων για την επόμενη ομάδα του.
 

Κοντά στον ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Δώνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα,  η ιστοσελίδα lunion.fr αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός της Ρεμς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας, ενώ οι Γάλλοι είναι κοντά σε συμφωνία με τους Θεσσσαλονικείς για τον δανεισμό του Δώνη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπερσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και εκτιμά πολύ τον Δώνη...

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στο Conference League συζητά με την Ρέμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ με 1,5 εκατ. συμβόλαιο σε ΠΑΟΚ- Αυτόν έχει "δέσει" η ομάδα του- Ξηλώνεται με 2 εκατ. ο Σαββίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags