Facebook Pixel Μπίλεφελντ - Ολυμπιακός: Θα το ξεχάσει γρήγορα - Ήττα με θέμα στην άμυνα για Ολυμπιακό - Γκολ Τικίνιο, αλλαγή ο Α. Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 18:20:00

Θα το ξεχάσει γρήγορα - Ήττα με θέμα στην άμυνα για Ολυμπιακό - Γκολ Τικίνιο, αλλαγή ο Α. Καμαρά

του Δημήτρη Σκούφου
Θα το ξεχάσει γρήγορα - Ήττα με θέμα στην άμυνα για Ολυμπιακό - Γκολ Τικίνιο, αλλαγή ο Α. Καμαρά

Κακή εικόνα έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο φιλικό κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ και μοιραία ηττήθηκαν με 3-1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αρκετές δοκιμές.

Μπίλεφελντ - Ολυμπιακός: Ίσως την χειρότερή του εμφάνιση στα φετινά φιλικά πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στην γερμανική Μπίλεφελντ του Στέφανου Καπίνο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1, έχοντας πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και δοκιμές, βάζοντας τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, τους Μπα και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, τον Κούτρη στο αριστερό άκρο και τον Ανδρούτσο στο δεξί. 

Στα χαφ πήραν θέση οι Κούντε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, στα "φτερά" της επίθεσης οι Καρβάλιο-Φαντιγκά και την κορυφή ο Τικίνιο.

Το ματς

Με μια εντελώς νέα ενδεκάδα οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν τα πατήματά τους από το ξεκίνημα του φιλικού, δείχνοντας να παίζουν ψηλά την γραμμή της άμυνάς τους, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Μπίλεφελντ να βρει αρκετούς κενούς χώρους.

Μάλιστα, μόλις στο 8' ο Κλος άνοιξε το σκορ για την γερμανική ομάδα, η οποία έφτασε μια ανάσα από το 2-0 στο 11', όταν ο σκόρερ έβγαλε στον Σίντλερ, αλλά ο Κρίστινσον προέβη σε σωτήρια απόκρουση.

Ο Ολυμπιακός "πελαγοδρομούσε" στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και δημιουργικά έβγαζε... θέματα, χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καπίνο, παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι Γερμανοί σημείωσαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στην αντεπίθεση, στο 23ο λεπτό με ωραίο σουτ του Ρζατκόβσκι, με τους Πειραιώτες να ανεβάζουν κάπως την πίεσή τους και να ξαναμπαίνουν στο ματς με όμορφη κεφαλιά του Τικίνιο στο 35'. 

Στο δεύτερο μέρος, λόγω ενός τραυματισμού του Κούτρη, μπήκε στο παιχνίδι ο Μπαγκαλιάνης και πήγε δεξιά με τον Ανδρούτσο αριστερά, με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία, αλλά και πάλι να μην βρίσκει τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Μπίλεφελντ και να φτιάξει ευκαιρίες.

Στο 63' ο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Αμπουμπακάρ και Μαντί Καμαρά, τον Ζινγκερνάγκελ και τον Χασάν, ενώ στη συνέχεια πέρασαν και οι Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ.

Παρόλα αυτά, η Μπίλεφελντ ήταν αυτή που πέτυχε και τρίτο γκολ στο 88' με τον Χακ για το τελικό 3-1, με τον Ολυμπιακό να κρατάει την όρεξη που έδειξε ο νεοαποκτηθέντας Αμπουμπακάρ Καμαρά με το που μπήκε στο ματς, συμμετέχοντας σε 2-3 καλές στιγμές, αλλά και την ζωηράδα που έβγαλε ο Φαντιγκά στο πρώτο μέρος, όντας ιδιαίτερα κινητικός και δείχνοντας ότι αν δουλευτεί, μπορεί να προσφέρει αρκετά στους πρωταθλητές.

Επόμενο φιλικό αύριο (2/7, 16:30) κόντρα στη Σάλτσμπουργκ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (78' Ρέαμπτσουκ), Μπα, Κούτρης (40' Μπαγκαλιάνης), Κούντε (60' Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78' Μασούρας), Βαλμπουενά (60' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (60' Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (60' Χασάν).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags