Facebook Pixel ΑΕΚ: Τους έδιωξε από την προπόνηση ο Αλμέιδα - Ζήτησε 4 μεταγραφές - "Μπάχαλο" με Άρμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-07 16:01:00

Τους έδιωξε από την προπόνηση ο Αλμέιδα - Ζήτησε 4 μεταγραφές - "Μπάχαλο" με Άμραμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τους έδιωξε από την προπόνηση ο Αλμέιδα - Ζήτησε 4 μεταγραφές - "Μπάχαλο" με Άμραμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον Μιχάλη Μπακάκη ψάχνεται μια λύση αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη αφού ο παίκτης ήταν σχεδόν όλη την χρονιά ανενεργός έχοντας ελάχιστες συμμετοχές με την Β’ ομάδα.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του Over FM για το που στοχεύει περισσότερο να ενισχυθεί αυτήν την στιγμή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Επίσης στάθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στην προετοιμασία της ΑΕΚ λίγο πριν αναχωρήσει για Ολλανδία.

Αρχικά ανέφερε ότι όσο αναφορά την εγχώρια προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», ενσωματώθηκαν και οι παίκτες που ήταν διεθνής με τις ομάδες τους και είχαν πάρει έξτρα άδεια. Επίσης ο Ματίας Αλμέιδα έχει στο μυαλό του αύριο να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρούπ, ενώ το σαββατοκύριακο θα τους δώσει ρεπό πριν την αναχώρησή τους την δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επίσης ο Αργεντίνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν θέλει τους «κομμένους» παίκτες στην προπόνηση. Αφού δεν έχει νόημα ούτε για τους ίδιους αλλά ούτε και για την ομάδα να ταλαιπωρούνται άδικα. Ο λόγος για τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιέν λε Ταλέκ. Για τούς οποίους η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει μια λύση μιας και έχουν μεγάλα συμβόλαια. Επίσης και για τον Μιχάλη Μπακάκη ψάχνεται μια λύση αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη αφού ο παίκτης ήταν σχεδόν όλη την χρονιά ανενεργός έχοντας ελάχιστες συμμετοχές με την Β’ ομάδα.

Τέλος ο Κώστας Τσίλης ανέφερε ότι η «Ένωση», έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση στόπερ. Θέλει να πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς αλλά στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» στοχεύουν στην απόκτηση τουλάχιστον ενός πριν την Ολλανδία καθώς δεν βγαίνει και αριθμητικά η ομάδα. Επίσης η ομάδα εκτός από κεντρικούς αμυντικούς κοιτάει να πάρει και έναν επιθετικό αλλά και έναν εξτρέμ όπου η περίπτωση του εξτρέμ θα εξαρτηθεί από το πως θα τελειώσει το θέμα του Νορντίν Άμραμπατ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags