Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: "Βόμβα" στην Ισπανία! Οι Σαουδάραβες της Παρί κατέθεσαν πρόταση να αγοράσουν ομάδα της La Liga
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-13 21:46:00

"Βόμβα" στην Ισπανία! Οι Σαουδάραβες της Παρί κατέθεσαν πρόταση να αγοράσουν ομάδα της La Liga

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Ισπανία! Οι Σαουδάραβες της Παρί κατέθεσαν πρόταση να αγοράσουν ομάδα της La Liga

Έτοιμοι σε μια κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο στην Ιβηρική και στην Ευρώπη είναι οι ιδιοκτήτες του γαλλικού συλλόγου, που κατέθεσαν πρόταση να εξαγοράσουν πασίγνωστη ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εσπανιόλ: Έτοιμο να κάνει το... κόλπο γκρόσο στην Ισπανία είναι το Qatar Sports Investment, το οποίο υπό την ηγεσία του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την εξαγορά της καταλανικής ομάδας, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca ο Κινέζος ιδιοκτήτης της ομάδας έχει θέσει τον σύλλογο σε πώληση.

Με αυτό τον τρόπο η QSI σκοπεύει να απλωθεί προς την Ιβηρική Χερσόνησο και να ενισχύσει το δίκτυο ποδοσφαιρικών συλλόγων, μιας και αυτή τη στιγμή έχει μόνο την Παρί, ενώ μόνο εύκολο δεν θα είναι το deal μιας και εταιρεία βιομηχανικών κεφαλαίων με έδρα τις ΗΠΑ ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Εσπανιόλ και έχει καταθέσει ήδη πρόταση για να διευθετήσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags