Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: "Τινάζει την μπάνκα ο Καρυπίδης" - Πάνω από 20 εκατομμύρια μπάτζετ - Ποιο το πρόβλημα του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 10:56:00

"Τινάζει την μπάνκα ο Καρυπίδης" - Πάνω από 20 εκατομμύρια μπάτζετ - Νέο πρόβλημα για Άρη

Sportdog Team
"Τινάζει την μπάνκα ο Καρυπίδης" - Πάνω από 20 εκατομμύρια μπάτζετ - Νέο πρόβλημα για Άρη

Έχει αποκτήσει εμπειρία και παίκτες με αξία στο ρόστερ του, ωστόσο οι Έλληνες αγνοούνται τόσο από την βασική ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μπούργος, όσο και από το ενεργό ροτέισον.

Αναμφίβολα μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Σούπερ Λιγκ δεν είναι άλλη από τον Άρη! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον τα λεφτά που απέκτησε από την πώλησή του Καμαρά και έχει χτίσει ορθά το ρόστερ της, την ώρα που ψάχνει και άλλα μπαμ! Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μεταξύ άλλων έχουν έρθει στην ομάδα 5 παίκτες με αξία που ξεπερνάει ή είναι ισάξια με τις 700 χιλ. ευρώ.

Ξεκινώντας από τον Οντουμπάγιο που ήρθε από την ΚΠΡ και αξίζει 700 χιλ. ευρώ και θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Αρκετά υψηλά και η αξία του αριστερού μπακ Μπράντλεϊ Μαζικού, ο οποίος αξίζει 1.30 εκατ. ευρώ και ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα. Από εκεί και πέρα τα ποσά ανεβαίνουν όσον αφορά τους Παπέ Τσέιχ, Καμάτσο και Γκρέι, μιας και η αξία τους κυμαίνεται από το 1.8 εκατ. ευρώ μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ.

Πιο χαμηλα σε αξία, αλλά όχι σε ποιότητα βρίσκονται οι Πίρσμαν και Νταμπό που αξίζουν 500 χιλ. ευρώ, κυρίως βέβαια επειδή και οι δύο έχουν πατήσει τα 30. To κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι ο 35χρονος Ζερβίνιο, ο οποίος κάποτε κόστιζε περισσότερα από 18.5 εκατ. ευρώ και πλέον κοστολογείται στις 825 χιλ. ευρώ.

Κάπως έτσι η αξία του ρόστερ του Άρη θα ξεπεράσει τα 21 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπάρχει και ένα τεράστιο πρόβλημα στον σχεδιασμό της ομάδας που ενδεχομένως να το βρει μπροστά της. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι δεν διαθέτει έτοιμους Έλληνες παίκτες. 

Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες είναι μόλις 6 από τους 27 παίκτες του ρόστερ, με τον αναπληρωματικό Σιαμπάνη και τον αρχηγό Δεληζήση. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να γίνουν μέρος του ροτέισον και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο και των κανονισμών που υπάρχουν την Παρασκευή υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη τέσσερις ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του Άρη (Κ19 και Κ17).


Η σχετική ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Ραφαήλ Σγούρος (μέσος, γεννήθηκε στις 28/05/2004), Χρήστος Χατζηιωάννου (επιθετικός, γεννήθηκε στις 10/01/2004), Κώστας Τανούλης (αμυντικός, γεννήθηκε στις 07/03/2005) και Γιώργος Καρακασίδης (τερματοφύλακας, γεννήθηκε 31/01/2005), που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας (ομάδες Κ19 και Κ17), υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags