Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ραπτόπουλος - "Σιχάθηκα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Ανθέλληνα Λουτσέσκου - Κοροιδεύουν Κούρτις, Ζίφκοβιτς (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-22 15:09:00

Ραπτό: "Σιχάθηκα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Ανθέλληνα Λουτσέσκου - Κοροιδεύουν Κούρτις, Ζίφκοβιτς (Vid)

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ραπτό: "Σιχάθηκα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Ανθέλληνα Λουτσέσκου - Κοροιδεύουν Κούρτις, Ζίφκοβιτς (Vid)

"Ρεζίληδες των σκυλιών με Ντάντας και Σοάρες"! Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός… τρελάθηκε με την εικόνα του Δικεφάλου και την ήττα από τη Λέφσκι.

Έξαλλος ήταν ο Κωστής Ραπτόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι Σόφιας, όπως θα δείτε και στο βίντεο σχολιασμού παρακάτβ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, τα… έχωσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου που «έφαγε» τον Τσιγγάρα, τόνισε πως μπορεί να βρει δέκα παίκτες στην επαρχία σαν τους Ντάντας, Σοάρες και Τόμας, ενώ… εξερράγη με τους Κούρτιτς και Ζίφκοβιτς!

«Κοροιδεύει τον κόσμο ο Ζίφκβιτς από όταν έκανε το συμβόλαιο. Έχει έξι μήνες να μπει περιοχή. Και μπαίνει ο Κωνσταντέλιας και ήταν ο καλύτερος παίκτης.

Βαριόταν ο καρ@@ ο Κούρτις. Είναι ΠΑΟΚ αυτός; Είδα αυτόν τον Ολυμπιακό και σιχάθηκα! Ομάδες είναι αυτές; Δεν ντρέπεστε; Και ασχολείστε με τις διαιτησίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags