Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μεταγραφή έκπληξη για Βλαχοδήμο - Βρήκε ομάδα στην Premier
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 19:52:00

Μεταγραφή έκπληξη για Βλαχοδήμο - Βρήκε ομάδα στην Premier

Sportdog Team
Μεταγραφή έκπληξη για Βλαχοδήμο - Βρήκε ομάδα στην Premier

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ετοιμάζεται μετά από χρόνια να αλλάξει εστία και να αφήσει την Μπενφίκα και την Πορτογαλία. Αλλάζει επίπεδο...

Το φετινό καλοκαίρι η Μπενφίκα έχει αποφασίσει την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, υπολογίζοντας ιδανικά να βάλει στα ταμεία περίπου 20 εκατ. ευρώ Σύμφωνα με όσα αναφέρονταν σε παρασκηνιακή στήλη στον πορτογαλικό Τύπο προ μερικών μηνών, οι «Αετοί» επιδίωκαν να εξαργυρώσουν με μία μεγάλη πώληση τις πολύ καλές εμφανίσεις του διεθνούς τερματοφύλακα στο Champions League. 

Μάλιστα το όνομά του συζητιέται έντονα στην Premier League, με την Νιουκάστλ να παρουσιαζόταν ως πιθανός προορισμός. Νέα δημοσιεύματα εμπλέκουν τώρα και τη Λέστερ στο παιχνίδι της απόκτησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, καθώς μετά από 11 χρόνια ο Κάσπερ Σμάιχελ αποχωρεί για το γαλλικό πρωτάθλημα και της Νις!

Θυμίζουμε, ότι αρνητικά σε επίσημη πρόταση της Λιλ για την αγορά του Βλαχοδήμου είχε απαντήσει τον περασμένο Ιανουάριο η Μπενφίκα, καθώς δεν είχε τότε ικανοποιηθεί οικονομικά. Υπενθυμίζεται επίσης πως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, τον κοστολογούσε γύρω στα 15-17 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται οι "αετοί" να τον παραχωρούσαν και με τόσα χρήματα τελικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags