Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάει" επίσημη πρόταση για Παπασταθόπουλο από Ιταλία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 16:14:00

"Σκάει" επίσημη πρόταση για Παπασταθόπουλο από Ιταλία!

Sportdog Team
"Σκάει" επίσημη πρόταση για Παπασταθόπουλο από Ιταλία!

Ο Ηρακλής Αντύπας είχε σχολιάσει πως οι Σωκράτης-Μανωλάς μπορεί να αποχωρήσουν, αν φτάσουν στα γραφεία του Ολυμπιακού ικανοποιητικές προτάσεις και για τους δύο και λίγη ώρα μετά, "έσκασε" το ενδιαφέρον από Ιταλία μεριά.

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης των Παπασταθόπουλου και Μανωλά μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Μεταξύ άλλων επί του θέματος, διευκρίνισε ότι εφόσον στην ΠΑΕ φτάσουν μεγάλες προτάσεις για τους δυο ποδοσφαιριστές, η διοίκηση θα τις συζητήσει.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με τον Μαρτίνς και τώρα περιμένουμε πότε θα λυθεί η συνεργασία τους, καθώς αναμένουμε να γίνει πριν από την Σλόβαν όπως και η έλευση του επόμενου κόουτς.

Έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα, όπως ο Τσάβι Αλόνσο ή ο Μπίλιτς. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα πάει σε ισπανικό μοντέλο και για αυτό επιμένω για τους άλλους δύο (Κορμπεράν και Καγέχα). Προέχουν τώρα όμως τα ματς με την Σλόβαν και πρέπει να έρθει άμεσα ο εκλεκτός. Στόχος να έρθει ο νέος προπονητής και να αναλάβει την Πέμπτη την ομάδα.

Για τον Μπράντι της Λεβάντε δεν θα μου αποτελέσει έκπληξη αν ανακοινωθεί κιόλας τις επόμενες μέρες από την ΠΑΕ. Επίσης, αν έρθουν (μεγάλες) προτάσεις για Σωκράτη και Μανωλά, ο Ολυμπιακός θα τις συζητήσει». 

Λίγη ώρα μετά, η ιταλική ιστοσελίδα ''seriebnews.com'' έφερε στη δημοσιότητα ότι η Παλέρμο έχει βάλει στο… μάτι τον Σωκράτη και ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του!

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τους Ερυθρόλευκους και κοστίζει 2 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι η ιταλική ομάδα θέλει να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές, αφού ανέβηκε στην Serie B και στοχεύει στην επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία.

«Ο δρόμος άνοιξε, αναμένεται η πρώτη επίσημη κίνηση της ομάδας της Σικελίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο κλείσιμό του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags