Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ έχει ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 17:47:00

Σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ έχει ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Sportdog Team
Σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ έχει ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τους «κόκκινους» να έχουν ξοδέψει σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές.

Την περασμένη σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέκτησε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και για πολλούς το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όπως όλες οι «νεοφώτιστες» ομάδες η Νότιγχαμ προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της με σκοπό να παραμείνει στην Premier League και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Φυσικά το να κάνεις ένα ρόστερ το οποίο θα είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Premier League και να είναι ανταγωνιστικό, είναι κάτι πολύ δαπανηρό.

Ενδιαφέρον έχει λοιπόν να κοιτάξουμε λίγο πιο αναλυτικά τα μεταγραφικά αποκτήματα της Νότιγχαμ το φετινό καλοκαίρι. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι «κόκκινοι» έχουν δαπανήσει μέχρι στιγμής 94.75 εκάτ. ευρώ με σκοπό την δημιουργία ενός συνόλου που θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Τάιβο Αβονίγι είναι μέχρι στιγμής η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει κάνει η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον 24χρονος επιθετικό να αποχωρεί από την Ουνιόν Βερολίνου έναντι 20.5 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή των «κόκκινων» είναι ο 21χρονος Νέκο Γουίλιαμς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ. Ο νεαρός Ουαλός έγινε μόνιμος κάτοικος Νότιγχαμ έναντι 20 εκατ. ευρώ και είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο πιστεύουν πολύ οι Άγγλοι.

Το «δάσος» έκανε επίσης μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του με την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου Μούσα Νιακατέ. Ο κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την  ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, έναντι 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι το στήριγμα της άμυνας των «κόκκινων». Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Μανγκαλα από την Στουτγκάρδη. Οι πληροφορίες λένε πως είναι μία τελειωμένη μεταγραφή. Οι Άγγλοι θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 13 εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου μέσου.

Μια επίσης σημαντική προσθήκη είναι αυτή του 22χρονου αριστερού μπακ Τζούλιαν Μπιανκονέ. Η Νότιγχαμ προκειμένου να τον αποκτήσει πλήρωσε το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην Τρουά, όπου και άνηκε ο ποδοσφαιριστής. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προέβη σε μία ακόμα προσθήκη στην θέση του αριστερού μπακ, καθώς έκανε δικό της τον Ομάρ Ρίτσαρντς, δίνοντας στην Μπάγερν το ποσό των 8.5 εκατ. ευρώ.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με τα «κόκκινα» είναι ο Λιούις Ο’ Μπράιεν. Ο 23χρονος Άγγλος άρεσε πολύ στους ανθρώπους της Νότιγχαμ, ιδικά στα παιχνίδια που βρέθηκαν αντιμέτωποι τους και τον έντυσαν στα κόκκινα έναντι 5.9 εκατ. ευρώ.

Τέλος η Νότιγχαμ έκανε και μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον, αποκτώντας τον Μπράντον Αγκιλέρα. Για τον 19χρονο Κοσταρικανό δαπανήθηκαν 950 χιλιάδες ευρώ, ενώ άπαντες στο Νότιγχαμ τον θεωρούν ένα ανερχόμενο ταλέντο.

Πηγή: overfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags