Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Ζήτησε "10άρι" από Μπαρτσελόνα - Πάει και για τοπ εξτρέμ! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 15:52:00

Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Ζήτησε "10άρι" από Μπαρτσελόνα - Πάει και για τοπ εξτρέμ! (Vids)

Sportdog Team
Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Ζήτησε "10άρι" από Μπαρτσελόνα - Πάει και για τοπ εξτρέμ! (Vids)

Δημοσιεύματα φέρνουν γνωστό εξτρέμ κοντά στην μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. Τι γίνεται με "δεκάρι" από την Μπαρτσελόνα.

Σε συζητήσεις με τον Κρίστιαν Τέγιο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με tweet Τούρκου δημοσιογράφου, οι Ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές με τον 30χρονο Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπαρτσελόνα, Φιορεντίνα και Πόρτο και μία φορά στην εθνική Ισπανίας.

Ο Τέγιο είχε 35 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Σεβίλλης, ενώ συνολικά στην πενταετία του με τους «"βερδιμπλάνκος" μέτρησε 24 γκολ και 20 ασίστ σε 172 εμφανίσεις.

Πάει για "δεκάρι" από την Μπαρτσελόνα!

Τον παίκτη που έψαχνε για το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού του φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Άλεξ Κογιάδο ο Ολυμπιακός! 

Πρόκειται για τον 23χρονο αριστεροπόδαρο επιτελικό χαφ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στη Γρανάδα και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Πειραιώτες είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Κογιάδο και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags