Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: "Έκρηξη, ντρίμπλα, γκολ ο Τέγιο - Αρχηγός στην Μπαρσελόνα ο Κογιάδο - Με σούπερ deal στο Λιμάνι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 22:38:00

"Έκρηξη, ντρίμπλα, γκολ ο Τέγιο - Αρχηγός στην Μπαρσελόνα ο Κογιάδο - Με σούπερ deal στο Λιμάνι"

του Γιώργου Κτενά
"Έκρηξη, ντρίμπλα, γκολ ο Τέγιο - Αρχηγός στην Μπαρσελόνα ο Κογιάδο - Με σούπερ deal στο Λιμάνι"

Ο βασικός εξτρέμ, ο... νέος Λέτο και οι απαιτήσεις των Καταλανών! Οι Πειραιώτες κινούνται για δύο εντυπωσιακές μεταγραφές από την Ισπανία και το Sportdog.gr παρουσιάζει τους δύο ποδοσφαιριστές που συνδέονται άμεσα με την Μπάρτσα. Τι θα δώσουν στους Ευρθρολέκους;
 

Ολυμπιακός: Τα ονόματα των Κριστιάν Τέγιο, της Μπέτις, και Άλεξ Κογιάδο, της Μπαρτσελόνα, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, καθώς είναι σαφές ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση εξτρέμ που θα ενισχύσει την ομάδα, αλλά κι ενός 10αριου!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να αποκαλύψουμε το προφίλ των δύο εξαιρετικών περιπτώσεων από την Primera που ενδιαφέρον τους Ερυθρόλευκους.

"Έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, τελειώματα - Παίζει με ανόποδο πόδι - Θυμίζει Λέτο"

"Ο Τέγιο είναι γνωστό όνομα, αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, καλά τελειώματα. Παίζει αριστερά αλλά χρησιμοποιεί και το άλλο πόδι. Με Πελεγκρίνι στην Μπέτις έπαιζε εξτρέμ, με τον προηγούμενο προπονητή ήταν και μπακ-χαφ. Αλλά δεν έχει μυαλό, οι αποφάσεις στη διάρκεια της φάσης δεν είναι ιδανικές", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Προφανώς στον Ολυμπιακό, που δεν έχει πλην Γκάρι άλλον "καθαρό" εξτρέμ, έρχεται για βασικός;

"Παίζει βασικός, δεν είναι κάτι που συζητάω. Αριστερά θα παίξει στον Ολυμπιακό αν έρθει, έχει καλά πατήματα, καλή μετάβαση, καλό σώμα για εξτρέμ. Το σώμα του, το ύψος του και τα πατήματά του θυμίζουν τον Λέτο".

"Αρχηγός στη β΄ ομάδα - Εξτρέμ με ανάποδο πόδι - Αυτά θα ζητήσει η Μπαρτσελόνα για να τον δώσει"

Δύο λόγια για τον Κογιάδο;

"Ήταν καλό πρότζεκτ στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, στη β΄ ομάδα πρόπερσι έκανε πολύ καλή χρονιά αλλά δεν τον βοήθησε η Μπάρτσα για να αναδειχθεί - Ήταν και αρχηγός της β΄ ομάδας της σεζόν. Είναι διαφορετικός σε σχέση με τον Τέγιο, πιο δημιουργικός, κυρίως μεσοεπιθετικός, αν και αυτός ξεκίνησε ως δεξί εξτρέμ με ανάποδο πόδι (είναι αριστεροπόδαρος)".

Τι έκανε την τελευταία σεζόν;

"Πέρσι στη Γρανάδα που πήρε χρόνο συμμετοχής, έπαιξε σαν 10άρι πίσω από τον επιθετικό. Φέτος το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν υπάρχει χώρος για εκείνον. Ήταν και στις ΗΠΑ για τα φιλικά της Μπαρτσελόνα πριν από λίγο καιρό".

Τι μπορεί να ζητήσει η Μπαρτσελόνα για να δώσει ακόμα κι έναν παίκτη που δεν υπολογίζει;

"Τίποτα δεν θα ζητήσει για τον Κογιάδο: Ή θα τον δώσει δανεικό, μήπως κάνει μεγάλο μπαμ, και τον πάρει πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι, ή θα διατηρήσει κάποιο υψηλό ποσοστό μεταπώλησής του, αν τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Χρήματα, πάντως, δε νομίζω να ζητήσει, τουλάχιστον κάποιο ποσό που είναι απαγορευτικό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Σκάει πρόταση 5 εκατ. για 11αδατο άσο - Ψάχνει τον αντικαταστάτη του! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags