Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο επόμενος μετά τον Τέγιο στον Ολυμπιακό - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Νέα απόφαση για Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 10:00:00

Ο επόμενος μετά τον Τέγιο στον Ολυμπιακό - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Νέα απόφαση για Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο επόμενος μετά τον Τέγιο στον Ολυμπιακό - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Νέα απόφαση για Φορτούνη!

Ανατροπή στον σχεδιασμό των Πειραιωτών, εξελίξεις και με Καμαρά! Μετά το παιχνίδι με τη Σλόβαν στο Λιμάνι αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ρόστερ. Οι δύο εντυπωσιακές κινήσεις και οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ανατροπή πλάνων υπάρχει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς μετά συζητήσεις διοίκηση και Κάρλος Κορμπεράν, αποφασίστηκε να ψάξουν για δύο εξτρέμ και όχι για έναν όπως θεωρούσαμε μέχρι τώρα!

Στο Λιμάνι αναγνωρίζουν ότι λείπει ένας πολύ καλός παίκτης για αυτή τη θέση και για αυτό γίνονται προσπάθειες τις τελευταίες ώρες να έρθει στην Ελλάδα ο Κρίστιαν Τέγιο, ωστόσο από εκεί και πέρα υπάρχει… κενό στο ρόστερ λόγω του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι μπορεί όποτε παίζει να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, όμως λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του, δεν δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ως βασικός στις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Στο ρόστερ υπάρχουν οι Μασούρας και Ζικερνάγκελ, αλλά κανένας από τους δύο δεν είναι ο κλασσικός εξτρέμ, με τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ακραίος δηλαδή - Άσχετα αν αμφότεροι (ειδικά ο Μασούρας!) έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα φτερά, να μοιράσουν την μπάλα, να δώσουν πλάτος, να κρατήσουν πάνω τους αμυντικούς.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση δύο εξτρέμ και όχι ενός, όπως γραφόταν μέχρι τώρα στο ρεπορτάζ. Και πώς μπορεί να γίνει διαφορετικά, με τα τόσα προβλήματα που βγάζει μυϊκά ο Γκάρι.

Ήδη, άλλωστε, από την επόμενη του αγώνα με τη Σλάβια θα ενταθούν οι επαφές με την αποχώρηση των Μαντί Καμαρά,  Κώστα Φορτούνη και Κέβιν Λαλά, αν και μένει να δούμε τι προτάσεις μπορεί να προκύψουν και αν θα καλύψουν τον σύλλογο. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τον Πέπε, που όλα δείχνουν ότι πηγαίνει στην Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του, αν και περισσότερο αυτές οι υποθέσεις φαίνεται ότι θα έχουν εξελίξεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκρηξη, ντρίμπλα, γκολ ο Τέγιο - Αρχηγός στην Μπαρσελόνα ο Κογιάδο - Με σούπερ deal στο Λιμάνι"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags