Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: "Χείμαρρος" ο Κούγιας: "Είχα καρκίνο"! Μιλάει για Σαββίδη, Μαρινάκη, Λάρισα, Μπέο και π$%#ες μπλε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 17:23:00

"Χείμαρρος" ο Κούγιας: "Είχα καρκίνο"! Μιλάει για Σαββίδη, Μαρινάκη, Λάρισα, Μπέο και π$%#ες μπλε!

Sportdog Team
"Χείμαρρος" ο Κούγιας: "Είχα καρκίνο"! Μιλάει για Σαββίδη, Μαρινάκη, Λάρισα, Μπέο και π$%#ες μπλε!

Γιατί πούλησε την ΑΕΛ, τι κάνει στην Κόρινθο και η... τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πώς σχολιάζει την εικόνα των μεγάλων ομάδων και τι λέει για τις ανακοινώσεις του Βόλου.

Εντυπωσιακή "επιστροφή" του Αλέξη Κούγια, ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και δεν διστάζει να την δημοσιοποιήσει, ενώ μίλησε στον FOCUS 103,6 FM για όλους και για όλα, ακόμη και για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Αχιλλέα Μπέο, τον Μαρινάκη και τον νέο ιδιοκτήτη της Λάρισας!

Μεταξύ άλλων, ο Κούγιας, δήλωσε:

-"Είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, έκανα μια επέμβαση και αναγκάσθηκα να το δημοσιοποιήσω για να μην γίνει νομικό σκάνδαλο, αφού είχα υποθέσεις να κλείσω και μετά να κάνω την επέμβαση, αυτό το είχα συζητήσει με όλους και αποφάσισα, επειδή μπορούσε να γίνει επέμβαση τον Ιούλιο, να κλείσω όλες τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και μετά να κάνω την επέμβαση, η οποία έγινε, πήγε πάρα πολύ καλά, ευτυχώς, καθάρισε το πρόβλημα και μάλιστα με νέα συστήματα, την πυρηνική ιατρική και από ένα μηχάνημα που κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ και το έχει μόνο ένα νοσοκομείο. Δυστυχώς εάν δεν έχεις χρήματα, στην Ελλάδα πεθαίνεις ή δεν κάνεις σωστή ίαση. Εμένα μου αφαίρεσαν τους λεμφαδένες, μου έκαναν έλεγχο από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έχει ιαθεί 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, Αυτός ήταν και ο λόγος που πούλησα την ΑΕΛ, γιατί δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ αυτή την εποχή, που γίνονται κοσμογονικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο, αλλά οι ομάδες της Superleague 2 έχουν πάρει μόνο 57.000 ευρώ. Πώς να βγει η χρονιά με τόσα λίγα χρήματα;"

-"Πούλησα την ΑΕΛ και θα πάρω τα χρήματά μου σε 42 δόσεις, πιο πολλές από τον Κωτσόβολο. Τώρα θα λένε δόσεις Κούγια, όχι Κωτσόβολου! Έδωσα ένα αθλητικό κέντρο, ιδιόκτητο 100 στρεμμάτων, με τρία γήπεδα χόρτο και άλλα τόσα πλαστικό, κερκίδα 2.000 θεατών, ένα κουκλί πραγματικό, με τον κ. Νταβέλη να είναι ο νέος ιδιοκτήτης, πετυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής, κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη, άλλα άσχετος με το ποδόσφαιρο. Πήραν την ΑΕΛ, αυτός και ο αδερφός του, ενώ είχαν ασχοληθεί με κλινικές, χειρουργικά γάντια και μάσκες για τον κορωνοϊό, αλλά να ξέρετε ότι τον Νταβέλη δεν τον γνωρίζει ο Μαρινάκης, επειδή λέχθηκαν κάποια πράγματα, δεν είναι δηλαδή άνθρωπος του Μαρινάκη"!

-"Στην Κόρινθο με κάλεσαν κάποιοι φίλοι, να αναλάβουμε την ομάδα, να την ανεβάσουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί τώρα παίζει Α' τοπικό και συμφώνησα, αλλά με βλέπετε να είμαι εκεί και να κάνω δηλώσεις ή να ασχολούμαι σοβαρά; Θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά δεν μπορώ τώρα να ασχοληθώ, ούτε να παίξω ποδόσφαιρο με τους παλαίμαχους της Πετρούπολης, θα πρέπει να περάσει ο Σεπτέμβριος, άρα έως τότε, θα κάνω διακοπές ή θα φροντίσω να ζω ήρεμα, όπως μου είπαν οι γιατροί..."

-"Δέκα χρόνια Σαββίδης; Πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η δική του παρουσία, γιατί όταν ήρθε, η ΑΕΚ ήταν στα τάρταρα, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, ο Άρης το ίδιο και μόνο ο Ολυμπιακός έπαιζε μπάλα μόνος του. Εάν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρίνω ως απόλυτα θετική την παρουσία του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, ως μεγάλου επενδυτή. Τώρα όμως τι γίνεται; Όλες οι ομάδες μας κινδυνεύουν να αποκλεισθούν από την Ευρώπη! Ούτε ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Αρης είναι φαβορί για να περάσουν, μπορεί να αποκλεισθούν από τώρα όλες οι ομάδες και αυτή είναι μια τραγική εξέλιξη για το ποδόσφαιρό μας. Καταρρέει το ποδόσφαιρό μας, ο Άρης, ο Βόλος και η Τρίπολη παίζουν μόνο με ξένους παίκτες, κανένας Έλληνας. Πώς να πάμε έτσι μπροστά; Οι Έλληνες παίζουν στο εξωτερικό και δεν παίζουν στην Ελλάδα και η εθνική ομάδα απαρτίζεται μόνο από παίκτες που παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού..."

-"Για δυο μήνες που έχω ηρεμήσει, λόγω της επέμβασης, είχα πάρει μια απόφαση να μην ασχοληθώ με υποκείμενα και κακοποιούς, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Μπέος και δεν εννοώ τον Μπέο, όταν λέω υποκείμενα και κακοποιούς. Ο Μπέος έχει περάσει πέντε κακουργιοδικεία, αρχίζοντας από την υπόθεση Τζίτζι Ρόμπερτς, πηγαίνοντας σε πλαστή επιταγή, τρυπημένα τιμολόγια, Κοριόπολις, από όλα αυτα πέρασε, αλλά δεν έχει βάλει ούτε ευρώ στον Βόλο, εάν κρίνω από το δικαστήριο με την πρώην γυναίκα του, όπου εμφανίσθηκε να υποστηρίζει η πλευρά του ότι είναι φτωχός και ζει με 1.500 ευρώ το μήνα, ενώ είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πώς γίνεται αυτό; Θα ήθελα όμως να πω ότι διάβασα ότι έγραψε κάτι για π@#$ες μπλε! Από τη Σκιάθο όταν μιλάς για τον Μαρινάκη και λες π@#$ες μπλε, σε ανακοίνωση, μπορείς να το κάνεις. Στις συσκέψεις της Λίγκας όμως, που πηγαίνουν και οι συνοδοί του Μαρινάκη, δεν πηγαίνει. Γιατί; Μήπως γιατί θα τον ρωτήσουν όλοι τετ α τετ τι σημαίνουν αυτά που γράφει και θα έρθει σε δύσκολη θέση; Σε τετ α τετ με τον Μαρινάκη δεν μπορεί να του τα πει αυτά που γράφει σε ανακοινώσεις και κάνει τον μάγκα από μακριά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags